۶ نامزد برای ریاست فدراسیون ورزش دانشگاهی با هم رقابت خواهند داشت و باید دید چه کسی بر صندلی قدرت می‌نشیند؟
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ ثبت نام از نامزدهای ریاست فدراسیون ورزش دانشگاهی در حالی انجام شد که شش کاندیدا برای کرسی ریاست به رقابت خواهند پرداخت. محمد پورکیانی، عبدالمهدی نصیرزاده، داوود حومنیان، جواد شهلایی، هادی بشیریان و جمشید همتی نامزدهای این فدراسیون هستند که هفته آینده برای تکیه بر صندلی ریاست رقابت می‌کنند.
اسفند ماه سال گذشته با پایان دوره چهار ساله محمدرضا دهخدا در فدراسیون ورزش دانشگاهی، وزیر علوم در حکمی حسین علیزاده را به عنوان سرپرست معرفی کرد تا شرایط برگزاری انتخابات را فراهم کند.

* تعویق انتخابات و اعتراض تکواندو به لیست مجمع
قرار بود این انتخابات ۱۹ اسفند ماه برگزار شود اما به دلیل نامشخص بودن استعلام کاندیداها، برگزاری انتخابات به زمان دیگری موکول شد.

در حالیکه دبیر مجمع ۳۱ تیرماه را به عنوان زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ورزش دانشگاهی اعلام کرده بود اما برای دومین بار این مجمع به تعویق افتاد؛ هرچند یکی دو روز قبل از برگزاری انتخابات با اعتراض رئیس فدراسیون تکواندو به لیست، فدراسیون را با حاشیه‌هایی روبه‌رو کرد.
* چه کسی روی صندلی ریاست می‌نشیند؟
بعد از کش و قوس‌های فراوان، هفته آینده انتخابات ورزش دانشگاهی برگزار می‌شود اما سوال مهم این است که چه کسی قرار است روی صندلی ریاست تکیه بزند؟
در بین نامزدهای ثبت‌نامی، محمد پورکیانی سابقه سرپرستی فدراسیون ورزش دانشگاهی را در کارنامه دارد. هادی بشیریان دبیر فدراسیون در زمان ریاست دهخدا بوده که انتقادات زیادی را در پی داشت و آن را دوران افول این حوزه می دانند. البته از این نکته هم نباید غافل شد که سایر نامزدها سابقه کار دانشگاهی دارند.

در این بین، نکته قابل توجه این است که رئیس انتخاب شده باید از جنس ورزش دانشگاهی یوده و درک درستی از فضای دانشجویی و دانشگاهی داشته باشد. همین نیز موجب شده تا این باور در مجمع وجود داشته باشد که رئیس باید هیئت علمی یا استاد مشهور دانشگاهی باشد که بتواند ایده آل های فرهنگی و گفتمانی را در این حوزه اجرایی کند. در واقع، رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی باید جنس فرهنگی و معلمی داشته باشد که نبود چنین فضایی در چهار سال گذشته، آسیب جدی را به این حرکت وارد کرد.
نگاهی کوتاه به سوابق کاندیداها و وضعیت کنونی مجمع تا حدودی نشان می دهد که گزینه نهایی و اصلی، پورکیانی است که اقبال و نظر مثبت مدیران ارشد دانشگاهی کشور را نیز در پی دارد. به نظر می رسد این گزینه بتواند ورزش دانشگاهی را به ریل اصلی خود که در چهار سال گذشته از آن خارج شد، بازگرداند.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سینمای دفاع مقدس؛ محبوب و مهجور
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
چرا مجازات ارتداد سنگین است؟
چهارشنبه ۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰