تاریخ انتشارجمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
کد مطلب : ۴۳۷۶۱۱
مدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل‌ها،مراتع و آبخیزداری کشور از ایجاد پارک آبخیز در محدوده پروژه آبخیزداری دروازه قرآن شیراز خبر داد.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ به نقل ازمدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها،مراتع و آبخیزداری کشور و هیئت همراه، روز گذشته از روند پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی احداث  بندهای کنترل سیلاب و تاخیری دروازه قرآن شیراز بازدید کردند.
ابوالقاسم حسین پور، درحاشیه این بازدید با ابراز رضایت از روند اجرای این پروژه و نیز مدیریت مطلوب و پیشرفت مناسب آن، گفت: این پروژه تحول بزرگی در اجرای پروژه‌های آبخیزداری ایجاد کرده است.
وی اظهار داشت: جذب اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی برای فعالیت‌های آبخیزداری از اهداف و سیاست‌های مهم سازمان جنگل‌ها ، مراتع و آبخیزداری کشور است.
حسین‌پور با اعلام حمایت ویژه از پروژه بزرگ و تاثیرگذار حوزه آبخیز دروازه قران شیراز، افزود:در این راستا می‌توان با بهره‌گیری از عملیات بیومکانیکی و اجرای بانکت بندی علاوه بر کاهش میزان ورود رسوب به مخازن ونیز جلوگیری از فرسایش خاک ، میزان نفوذ‌پذیری آب به زمین را افزایش داد. 
مدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها،مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه با اشاره به راه اندازی و ایجاد پارک آبخیز مشرف بر این حوزه آبخیز گفت: با توجه به اهمیت توسعه فعالیت‌های آبخیزداری و نیز کاهش مخاطرات سیل می‌توان با احداث پارک آبخیز در محدوده این پروژه علاوه بر مدیریت بهتر آن در توسعه فضاهای سبز و تفرجگاهی طبیعی نیز تلاش کرد.
وی استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و تنوع‌بخشی به فعالیت‌های آبخیزداری را از اهداف و کارکردهای اصلی پروژه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود :مدیریت و جامع‌نگری در پروژه‌های آبخیزداری اولویت اصلی ما در اجراست.
حسین‌پور در ادامه ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه پروژه‌های آبخیزداری اظهار داشت:خوشبختانه طی سال‌های اخیر اقدامات آبخیزداری مورد استقبال و اقبال عمومی قرار گرفته است و امیدواریم در سال جاری نیز با توجه به رویکردهای سازمان جنگل‌ها مبنی بر جهش تولید در این حوزه با تصویب اعتبارات بیشتر از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی شاهد عملیاتی کردن بیشتر طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و اقدامات گسترده تر در این حوزه باشیم .
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تغذیه آبخوان‌ها و تقویت منابع آبی چاه ‌ها و قنوات نیز گفت: در حال حاضر دو هزار ۸۳۵ قنات تحت پوشش فعالیت‌های آبخیزداری کشور است و در بسیاری از مناطق  شاهد اثربخشی بسیاری از این پروژه‌ها در احیا و پرآب شدن چاه ها و قنوات بوده ایم.
مدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها،مراتع و آبخیزداری کشور در پایان با تاکید بر پیگیری و جذب اعتبارات لازم جهت پروژه‌های احیا و تعادل‌بخشی آبخوان‌های زیرزمینی خواستار جذب اعتبارات بیشتر جهت اجرای سریع‌تر پروژه‌های ناتمام آبخیزداری شد و گفت: جذب اعتبارات این حوزه امری بسیار مهم و حیاتی است و انتظار می‌رود در جهت جذب این اعتبارات در مدت زمان باقیمانده تلاش بیشتری صورت گیرد.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن و روش‌های تربیتی
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴