تاریخ انتشارسه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۵
کد مطلب : ۴۳۷۵۰۴
رئیس پژوهشکده فناوری نانو شمال کشور گفت: در قالب تفاهم‌نامه‌ای که با آموزش و پرورش استان منعقد می‌کنیم بتوانیم با تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین در حوزه نانو نقش موثری در پیشبرد اهداف عالیه توسعه و تعالی استان مازندران ایفا کنیم.
۰
plusresetminus
تربیت نیروهای کارآفرین در حوزه نانو با همکاری آموزش و پرورش/نگرش نسبت به المپیادی‌ها تغییر کند
به گزارش بلاغ، محسن جهانشاهی در مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد نانو در دانشگاه سما اظهار کرد: از وظایف خود می دانیم در پژوهشکده به صورت مستقیم با افراد جامعه ارتباط برقرار کنیم و با شناسایی نخبگان و مستعدان برتر علمی راه را برای ورود هرچه بهتر نفرات برگزیده و المپیادی به مراکز علمی و تحقیقاتی هموار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مازندران به منزله یک استانشهر شناخته می شود و تمام شهرهای مازندران را باید با یک چشم نگاه کرد افزود: حضور دانشگاه نوشیروانی به عنوان دانشگاه تراز اول ایران در غیرمرکز مازندران و همینطور وجود دانشگاه مادر (مازندران) در بابلسر نشان می‌دهد استان مازندران را باید یکپارچه و بصورت یک استانشهر تلقی کرد که در یک وحدت و انسجام هارمونیک در حال توسعه و پیشرفت می باشد.

عضو کارگروه محیط زیست کشور ضمن اشاره به اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در این پژوهشکده انجام شده است گفت: با توجه به اینکه پژوهشکده نانو تنها پژوهشکده شمال کشور است که به عنوان قطب علمی نانو در آب شناخته می شود و این حوزه نیز پرطرفدار می باشد بهتر است این مرکز علمی و تحقیقاتی ارتباط بیشتری با دولت و مجلس برقرار کند تا ضریب نفوذ پژوهشکده افزایش پیدا کند.

وی همچنین به اهمیت ورود فعالیت های این پژوهشکده به آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اشاره کرد و افزود: امیدوارم در قالب تفاهم نامه ای که با آموزش و پرورش استان منعقد می کنیم بتوانیم با تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین در حوزه نانو نقش موثری در پیشبرد اهداف عالیه توسعه و تعالی استان مازندران ایفا کنیم.

رئیس سابق بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه دانشجویان نخبه و المپیادی در حقیقت در ابتدای مسیر پژوهشی و علمی هستند تصریح کرد: نخبگی یک فرایند پویاست و المپیادی ها در مراحل بعد باید وارد عرصه تحقیقات عملی در آزمایشگاه ها و لابراتوارها شوند و سپس به مرحله تجاری سازی برسند و از آنجا مرزهای دانش را جابجا کنند.

 جهانشاهی همچنین با تاکید بر نقش مدیران در ساماندهی و حمایت از نخبگان و جلوگیری از پدیده دلزدگی در نخبگان افزود: سرمایه های واقعی نظام نخبگان و دانشجویان زبده ای هستند که در صورت مهیا بودن شرایط قادر به تغییر معادلات در عرصه سیاسی و اقتصادی می‌باشند و وظیفه تمام مسئولین است تا با بکارگیری صحیح و الزام فاکتور شایسته گزینی راه را برای ورود این فارغ التحصیلان به بازار کار و سرمایه فراهم آورند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آمریکا مضحکه کارشناسان جهان شد
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴