تاریخ انتشاردوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
کد مطلب : ۴۳۳۶۳۶
نماینده سازمان بهداشت جهانی با بیان اینکه بیشترین مشکلات موجود مربوط به تامین وسایل حفاظتی است، به مسائل مربوط به ورود اقلام بهداشتی درمانی به کشور اشاره کرد و از برنامه‌های سازمان بهداشت برای تولید کیت‌های تست تشخیصی و تأمین وسایل بهداشتی خبر داد.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ پیش از ظهر امروز نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با نماینده سازمان بهداشت جهانی در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
نماینده سازمان بهداشت جهانی با تشکر از میزبانی خوب دانشگاه علوم پزشکی همدان در اولین سفرش به این استان ضمن ادای احترام به همه فعالان حوزه سلامت اظهار کرد: امروزه بسیاری از پزشکان در خط اول مقابله با کرونا خدمت می‌کنند.
پروفسور همفلد با بیان اینکه بیشترین مشکلات موجود مربوط به تامین وسایل حفاظتی است، به مسائل مربوط به ورود اقلام بهداشتی درمانی به کشور اشاره کرد و از برنامه‌های سازمان بهداشت برای تولید کیت‌های تست تشخیصی و تأمین وسایل بهداشتی خبر داد.
وی با ابراز خوشحالی از راه‌اندازی خط تولید وسایل حفاظتی در همدان؛ انتشار مقالات پژوهشی در حوزه کرونا را رضایت‌بخش اعلام  کرد.
نماینده سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر اهمیت حوزه آموزش بهداشت، سلامت و ارتقای بهداشتی ابراز امیدواری کرد که سواد بهداشتی ارتقا یابد.
وی با اشاره به ارزشمندی پایلوت بودن همدان در برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» گفت: متوجه موقعیت اپیدمی همدان و نحوه برخورد با اپیدمی و کنترل آن شدم.
پروفسور کریستفور همفلد از اینکه استان همدان در مرحله اول سناریوی خود با در نظر گرفتن پروژه ۷۰۰ تختخوابی باقی مانده و نیاز به تعداد تخت بیشتر نبوده است ابراز خرسندی کرد.
وی با بیان اینکه تعادل خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد در خصوص تلاش سازمان بهداشت جهانی برای پشتیبانی وزارت بهداشت به منظور تأمین وسایل مورد نیاز برای بیمارستان‌ها و توسعه توانمندی آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها سخن گفت.
نماینده سازمان بهداشت جهانی بازدید از برخی مراکز آموزشی درمانی را جزو برنامه‌های  پروژه «آی. سی. ای. آر.پی» دانست و گفت: این پروژه مربوط به پاسخ‌دهی ایران به کووید ۱۹ است که در آن سازمان بهداشت جهانی قراردادی برای تامین وسایل حفاظتی با  هدف بالا رفتن استاندارد وسایل تشخیص ویروس در نظر گرفته شده است.
وی بررسی وسایل بیمارستان‌ها را یکی از برنامه‌های سفر خواند و ابراز امیدواری کرد با توجه به زمان‌بر بودن ورود وسایل به استان همدان این امکانات هر چه سریع‌تر به این منطقه برسد.
همفلد با ابراز خوشحالی از روند طی شده در همدان سئوالاتی را در خصوص میزان مرگ و میر استان، مطالعات ایمونولوژی، تحقیقات در مورد پیوند آنتی‌بادی، تحقیقات الایزا آنتی بادی تست مطرح کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز ضمن دعوت از حضار برای به یک دقیقه سکوت به احترام کادر درمان و جان‌باختگان ویروس کرونا توضیحاتی در مورد جمعیت استان، موقعیت اقلیمی و آب و هوایی، قابلیت‌های گردشگری همدان و جاذبه‌های دیدنی به ویژه قرارگیری آرامگاه حکیم بزرگ جهان بوعلی سینا در این دیار ارائه کرد.
رشید حیدری‌مقدم سیستم بهداشت و درمان همدان را قطب غرب کشور و خدمات‌رسان به استان‌های اطراف عنوان کرد و مطالبی در مورد تاریخچه راه‌اندازی دانشگاه علوم پزشکی همدان ارائه کرد.
وی با بیان مطالبی در مورد ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان از جمله برخورداری از ۱۴ بیمارستان و پوشش‌دهندگی به استان‌های اطراف به ویژه منطقه غرب ‌کشور، تعداد کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان و امکانات بهداشتی و  درمانی را برشمرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز مهمترین فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان را در مقابله با کووید ۱۹ و میزان ابتلا به تفکیک شهرستانی و جنسیتی عنوان داشت و با اشاره به وجود سه سناریو برای اپیدمی کرونا‌ویروس گفت: خوشبختانه در استان همدان سناریوی اول با در نظر گرفتن تعداد ۷۰۰ تخت بستری اجرایی شد و نیازی به تعداد تخت‌های بیشتر در سناریوهای دوم و سوم نبود.
وی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در مراکز ۱۶ ساعته، تعداد افراد تحت درمان قرار گرفته و درمان شده به تفکیک شهرستان ارائه کرد و دلیل اصلی اپیدمی کرونا در سال اخیر را ارتباطات خانوادگی و گردهمایی‌ها دانست.
کرمی به قابلیت شبکه‌های بهداشت درمان در کمک به مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: نقش بهورزان در ارائه آموزش‌های بهداشتی بسیار ارزشمند بوده است.
وی به یادآوری اقدامات انجام شده در حوزه بسیج آموزش و اطلاع‌رسانی کرونا، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌‌ها و قرار دادن نکات کلیدی مرتبط با کرونا در صفحه اصلی سایت دانشگاه و اطلاع‌رسانی گسترده در قالب توزیع پوستر و نصب بنر پرداخت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ضمن ارائه گزارشی تصویری در مورد نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات، مکان‌های پرتجمع و فروشگاه‌ها در مورد نمونه‌های موفق اقدامات انجام شده برای مدیریت بهتر کووید ۱۹ ازجمله تولید اقلام حفاظتی از جمله ماسک و تحقیقات صورت گرفته در حوزه کرونا صحبت کرد.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن و روش‌های تربیتی
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴