تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰
کد مطلب : ۴۳۰۷۸۸
در پی انتشار مستند «جای نگرانی نیست!» در سایت‌های اشتراک گذاری فیلم و استقبال مخاطبان، کمپینی توسط مردم استان مازندران برای جلوگیری از دفن زباله توسط دولت در جنگل‌های 25 میلیون ساله هیرکانی شکل گرفته است.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ طبق اعلام روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، در پی عرضه اینترنتی مستند «جای نگرانی نیست!» به کارگردانی مسعود کارگر و تهیه‌کنندگی سیدجمال عود سیمین؛ دو کمپین #جنگل_جای_دفن_زباله_ نیست و #پسماند_کمتر_زمین_سبزتر ایجاد شد که با استقبال فعالان محیط زیست و تشکل‌های مردمی حامی محیط زیست مواجه شده است به گونه‌ای که تعدادی از فعالان محیط زیست با نگارش نامه‌ای خطاب به دادستان عمومی و انقلاب اسلامی استان مازندران و ارائه درخواست‌های خود در 8 بند مشخص، خواستار ورود هرچه سریعتر قوه قضائیه به این مساله و ساماندهی مدیریت دفن زباله در این استان شده‌اند.
در بخشی از این نامه خطاب به دادستان عمومی و انقلاب اسلامی استان مازندران آمده است:« همانگونه که مستحضر هستید ساماندهی و مدیریت پسماندها در سطح استان مازندران  طی سال‌های اخیر در مسیر ناهموار،ناهماهنگ و در مجموع مخاطره آمیزی قرار گرفته است. مدیریتی که از  طرفی با هموار کردن راه‌های ورودی و اضافه کردن مسیرهای جدید استان  باعث افزایش میزان  تولید پسماند  ناشی از جمعیت شناور، تا سه برابر میزان موجود می‌گردد و از سوی دیگر حتی توانایی مدیریت میزان تولید روزانه ۳۰۰۰ تن پسماند شهروندان مازندرانی را ندارد».
در ادامه این نامه آمده است: ما امضاء کنندکان این نامه به عنوان مدعی‌العموم استان مازندران خواهشمندیم ضمن برخورد با متخلفین و قانون شکنانی که اصول اولیه قانونی مندرج در قانون اساسی کشور مانند ماده 50 قانون اساسی، همینطور مفاد قانون مدیریت پسماند و آیین نامه اجرایی آنرا در روز روشن و پیش چشم تمام شهروندان با عناوین مختلف مدیریتی زیر پا نهاده‌اند، پیشنهادات ما را به عنوان نکلیف قانونی برای مدیران شهری حکم نمایید.
براساس این گزارش، مستند «جای نگرانی نیست!»  با موضوع نابودی تدریجی جنگل‌های 25 میلیون ساله هیرکانی در اثر دفن زباله و پسماند شهری؛ روایتی است از تلاش‌های علیرضا فلاحتکار ، یک فعال محیط زیست که مراحل تفکیک زباله را در یکی از بهترین سایت‌های استان مازندران، برای دهیاران و بهورزان روستاها توضیح می‌دهد. او کوشیده علاوه بر فعال کردن روستا‌ها، دغدغه این آسیب محیط زیستی را در افراد زنده کند تا هر چه سریعتر برای احیای این خطه عملی صورت گیرد و از هفته گذشته در سایت‌های نمایش آنلاین فیلم نظیر فیلیمو، فیلمگردی، هاشور و عماریار در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.
فیلم مستند «جای نگرانی نیست!» تهیه شده در موسسه اومافیلم و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که به مناسبت نزدیک شدن به 14 تیر و روز جهانی «جنگل‌های هیرکانی» و با آغاز کمپین #جنگل_جای_دفن_زباله_نیست  عرضه اینترنتی ‌شد.
 

 
* عرضه اینترنتی «زندگی آن سوی دیوار»
«زندگی آنسوی دیوار» در مورد دختر نوجوانی است به نام مریم که عاشق کتاب و کتابخوانی است اما خانواده و اولیای مدرسه با این کار مخالف هستند و سعی دارند او را ار هرجه دوست دارد و دنیای خیال انگیز کتاب دور کنند او و هم سن هایش بین خود و بزرگترها دیوار های خالی میچینند و خودشان در پشت دیوارها، غرق دنیای خیال انگیز خود و کتابها می شوند و تا جائیکه...
همه ما در زندگی آرزو و دغدغه هایی داریم که قضاوت های نابجا و تربیت های قالبی خانه و جامعه، آن را به محاق می برد. خرد را با دانش یکی گرفتن، موفقیت را با آرامش توؤامان ندانستن و... همه و همه بن مایه تفکر آسیب زایی است که ما را از بیرون آبادان و از درون ویران می کند. این مستند روایت تلاش دختری است که در مسیر رسیدن به «آنچه هست»، «آنچه باید باشد» را کنار می زند و از چهارشنبه 18 تیر بصورت همزمان در سایت‌های نمایش آنلاین فیلم نظیر فیلیمو، عمار و فیلمگردی دسترس علاقه‌مندان به سینمای مستند قرار گرفته است.
این مستند از کودکی شخصیت اصلی فیلم به نام مریم آغاز می‌شود و به روند ایجاد علاقه به مطالعه کتاب در او پرداخته می‌شود. مریم از پنج سالگی شیفته تصاویر کتاب‌هایی که خواهرش می خواند شده و دنیایی فانتزی را با نقاشی‌های خواهرش برای خود می‌سازد و در خیال‌پردازیهای کودکانه‌اش غرق می شود. حالا دیگر زندگی او پراست از داستان‌هایی که در ذهنش می‌بافد و با آنها راه می رود، غذا می خورد و می خوابد. از همان روزهای اول ورود به مدرسه و آموختن الفبای فارسی؛ کتاب خواندن را آغاز کرده و در دنیای کتابها غرق می شود. کتابهایی که بعضا برای سنش سنگین است اما برای فهم مریم نه!
این تفاوت مریم با بچه های هم سنش و کتاب خواندن بی حدو اندازه و شیفتگی اش نسبت به مطالعه، دردسرهایی را برای او ایجاد می کند تا جائیکه این سرگشتی و تفاوت به مذاق خیلی ها و اولیای مدرسه اش خوش نیامده و او را دچار چالشهای متفاوتی می کند. اما مریم عشق خود را یافته و بی توجه به مخالفت ها راه خودش را می رود. اکنون مریم بزرگ شده و خودش در مقام معلمی قرار گرفته و دوست دارد عشق به کتاب و مطالعه را در بچه های نوجوانی که او را یاد روزهای نوجوانی اش می اندازد، ترویج دهد اما بازهم با مخالفت هایی روبروست و هنوز افراد زیادی در اطرافش هستند که برای خواندن و مطالعه خط و مرزهای زیادی قائلن و برای او سد می شوند و مریم همچنان در مسیری که می رود با چالشهای زیادی همراه است.
همچنین، علاوه بر عرضه اینترنتی مستند داستانی «زندگی آنسوی دیوار» این مستند روزهای چهارشنبه ۱۸ تیر ساعت ۱۳:۱۵ از شبکه امید، ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه یک و پنجشنبه ۱۹ تیر ساعت از شبکه مستند سیما روی آنتن خواهد رفت.
مستند داستانی «زندگی آنسوی دیوار» به کارگردانی سیدمحسن میرحسینی و تهیه‌کنندگی مهدیه سادات محور تهیه‌شده در خانه هنری رسانه‌ای دیما و محصول سازمان هنری رسانه‎‌ای اوج است.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آمریکا مضحکه کارشناسان جهان شد
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴