مازندران به عطر شمیم آلاله‌های مدافع حرم معطر می‌شود؛

وداع با 2 شهید مدافع حرم در جوار یادمان هشت شهید گمنام مازندران

تاریخ انتشاريکشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
کد مطلب : ۴۳۰۴۳۸
مراسم وداع با دو شهید گرانقدر مدافع حرم شهید کمالی و شهید جمشیدی امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در جوار یادمان هشت شهید گمنام مازندران برگزار می‌شود.
۰
plusresetminus
وداع با 2 شهید مدافع حرم در جوار یادمان هشت شهید گمنام مازندران
به گزارش بلاغ، بار دیگر استان مازندران رنگ و بوی شهادت گرفت و مردم شهیدپرور استان تجدید میثاقی دوباره می‌کنند با آرمان‌های امام راحل، منویات مقام معظم رهبری و شهدای گرانقدر وطن.

مراسم وداع با دو شهید گرانقدر مدافع حرم استان مازندران که سال ۹۵ در خان طومان سوریه به شهادت رسیده بودند امشب در ساری برگزار می‌شود.

مردم ولایی استان مازندران امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در محل پارک موزه دفاع مقدس استان واقع در کمربندی شرقی ساری - روبروی بیمارستان شفا با پیکر مطهر شهید سعید کمالی و شهید علی جمشیدی وداع می‌کنند.

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید سعید کمالی از ساعت ۹ صبح فردا دوشنبه ۱۶ تیر با حضور مردم شهیدپرور و انقلابی استان در ساری برگزار می‌شود.

همچنین مراسم شب وداع شهید مدافع حرم علی جمشیدی فردا شب در شهرستان نور برگزار خواهد شد و مراسم تشییع این شهید بزرگوار از ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۱۷ تیر با حضور مردم ولایی استان در نور برگزار خواهد شد.

شهید سعید کمالی

شهید مدافع حرم سعید کمالی در سال ۱۳۶۹ در روستای کفرات بخش هزارجریب شهرستان نکا به دنیا آمد. چهار ساله بود که به دلایل مختلف، خانواده‌اش به شهرستان ساری آمدند و در شرقی‌ترین نقطه شهر (عبور زغال چال) ساکن شدند. او پس از فارغ التحصیلی از رشته علوم سیاسی دانشگاه قم در سپاه ناحیه میاندورود مشغول به کار شد. اردیبهشت ۹۱ پس از بازگشت از سفر حج ازدواج کرد که ثمره این ازدواج یک پسر بنام «امیرمهدی» شد. این شهید والامقام ۱۷ اردیبهشت سال ۹۵ پس از نقض آتش بس در سوریه، به همراه ۱۳ تن از همرزمانش در شهرک راهبردی خان‌طومان سوریه به دست تکفیری‌ها به شهادت رسیدند.

شهید سعید کمالی در همه عرصه‌های زندگی یک جهادگر به تمام معنا بود؛ همین روحیه جهادی و لایت پذیری، از خود گذشتگی و خدمات رسانی به محرومان جامعه وی را به شهادت که آرزویش بود رساند.

این شهید والامقام پس از سال‌ها تلاش در سنگر مقاومت، بالاخره در ۱۵ فرودین ۹۵ به سوریه اعزام شد. شهید کمالی ۱۷ اردیبهشت سال ۹۵ پس از نقض آتش بس در سوریه، به همراه محمد بلباسی از قائمشهر، علی جمشیدی از نور، رضا حاجی‌زاده از آمل، حسن رجایی‌فر و سید رضا طاهر از بابل، سیدجواد اسدی و محمود رادمهر از ساری، علیرضا بربری از بابلسر، علی عابدینی از فریدونکنار، حسین مشتاقی از نکا، رحیم کابلی و یدالله قنبری از بهشهر در شهرک راهبردی خان‌طومان سوریه به دست تکفیری‌ها به شهادت رسیدند.

پیکر مطهر شهید در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقودالاثر مدافع حرم قرار گرفت و حالا ۴ سال پس از شهادتش پیکر شهید در جریان تفحص خان طومان پیدا شده و به کشور بازگشته است.


شهید علی جمشیدی

شهید مدافع حرم علی جمشیدی در ۱۶ آبان ماه ۱۳۶۹ در خانواده‌ای پرجمعیت در شهرستان نور به دنیا آمد. از دوران کودکی تحت تعالیم پدر و مادر و اعضای خانواده روحیه‌ای انقلابی پیدا کرد. خانه دوم او پایگاه بسیج بود و در عرصه‌های مختلف جهادی فعالیت داشت.

وی موسسه فرهنگی شهدای گمنام را تاسیس کرد و در زمینه فعالیت فرهنگی در شهرستان نور سرآمد بود. در رشته معماری ساختمان ادامه تحصیل داد و لیسانسش را از دانشگاه چالوس گرفت.

از خرداد ۱۳۹۲ به عضویت گردان امام حسین در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا درآمد تا بتواند به صورت تخصصی طرز به کارگیری ادوات نظامی مورد نیاز برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه را فرا بگیرد. یکی از برترین اعضای دسته ویژه مالک اشتر از گردان امام حسین (ع) بود و آمادگی جسمانی بسیار بالایی داشت و به صورت کامل مهارت استفاده از سلاح‌هایی همچون کلاشنیکف، تیربار پی‌کا، دراگونوف (سلاح تک تیرانداز) و خمپاره ۶۰ را کسب کرد.

برای رفتن به سوریه سر از پا نمی‌شناخت، حتی در شهریور ۱۳۹۴ تلاش بسیاری کرد تا از طریق تیپ فاطمیون (برادران افغانستانی مدافع حرم) به سوریه اعزام شود، اما در این امر موفق نشد. تا اینکه نهایتا موفق شد راهی سوریه شود.

با توجه به آتش‌بس سیاسی که انجام گرفته بود هواپیما‌های روس هیچ پروازی در منطقه خان طومان نداشتند، تروریست‌ها از این فرصت استفاده کرده و تجهیزات و قوای خود را آماده کردند. تروریست‌ها با کشف این موضوع که مدافعان روی خط آن‌ها هستند، هیچ‌گونه ارتباطات رادیویی برقرار نکرده، مگر خیلی ارتباطات معمولی تا سپاهیان و نیروی مقاومت شک نکنند.

آن‌ها از قبل با پهپاد، کل محور را شناسایی کرده بودند. رزمندگان مقاومت هم در آماده‌باش کامل قرار نداشته‌اند تا اینکه حوالی ساعت ۱:۳۰ روز پنج‌شنبه مبعث حضرت رسول که صدای زنجیر نفربری انتحاری پر از مواد منفجره که به سمت فرماندهی می‌رفت، آمد. نفر بر توسط بچه‌های خودی زده شد. صدای انفجار این نفربر منطقه را می‌لرزاند. بعد از آن نیرو‌های مقاومت درگیر شده و در این درگیری‌ها شهید جمشیدی به شهادت رسید.

علی جمشیدی در ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در منطقه خان‌طومان به شهادت رسید، اما پیکرش مفقود بود تا اینکه پس از گذشت چهار سال از شهادت، پیکر شهید طی عملیات تفحص در سوریه کشف و هویتش شناسایی شد.

انتهای پیام/
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴