BLOCK}']['func'] = 'Get_Polls_Content'; $conf['{POLL_GENERAL_BLOCK}']['prms']['section_id'] = 0; ?>BLOCK}']['func'] = 'Get_Polls_Content'; $conf['{POLL_GENERAL_BLOCK}']['prms']['section_id'] = 0; ?> رئیس کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کشتی: بافت آسیب‌دیده از کرونا قابل ترمیم نیست | بلاغ نیوز
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
کد مطلب : ۴۳۰۳۷۵
رئیس کمیسیون پزشکی و مبارزه با دوپینگ اتحادیه جهانی کشتی گفت: بهترین شرایط برای ورزشکاران این است که نسبت به این ویروس واکسینه شوند تا مطمئن شویم این ویروس آنها را تهدید نمی‌کند.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ به نقل ازبابک شادگان در مورد تاثیر ابتلا به بیماری کرونا در بین قهرمانان ورزشی، اظهار داشت: ما می‌توانیم رفتار ویروس کرونا در زمان ورود به بدن را اینطور ارزیابی کنیم که این ویروس از طریق ورود به ریه و تخریب بافت آن، به بدن آسیب می‌رساند. تحقیقات علمی تا اینجای کار نشان می‌دهد که بافت آسیب دیده از کرونا، قابل ترمیم نیست و فضای تنفسی را کاهش می‌دهد.
وی ادامه داد: شاید این موضوع در زندگی روزمره و فعالیت معمولی خودش را نشان ندهد، ولی در مورد ورزشکار نخبه که در بالاترین سطح هوازی فعالیت می‌کند، قطعا می‌شود حدس زد که توانایی هوازی این افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهترین شرایط برای ورزشکاران این است که نسبت به این ویروس واکسینه شوند تا مطمئن شویم این ویروس آنها را تهدید نمی‌کند.
رئیس کمیسیون پزشکی و مبارزه با دوپینگ اتحادیه جهانی کشتی در مورد شرایط روحی و روانی کشتی گیران در دوره کرونا، عنوان کرد: همه با توجه به شرایط موجود، دچار آشفتگی در برنامه روزانه شان می‌شوند و اینها در قوای جسمی و ذهنی آنها تاثیر می‌گذارد. ورزشکارهای حرفه‌ای از جمله کشتی گیران نیز قطعا تحت تاثیر این مسئله قرار می‌گیرند. مخصوصا با حساسیت رشته‌ای چون کشتی که نسبت به این بیماری دارد. کرونا وقفه ای در برگزاری مسابقات ایجاد کرده و کاملا مشخص هست که چنین موضوعی آشفتگی روانی برای کشتی گیران نخبه ایجاد می‌کند.
شادگان با اشاره به اینکه هم اکنون باید چه کاری انجام داد، تاکید کرد: در این دوره باید از مشورت روانشناسی ورزشی استفاده کرد و این علم بسیار جدی است و واقعا می تواند دغدغه ها را برطرف کند. ضمن اینکه در کنارش باید به ورزشکار اطلاعات درست داد و کشتی گیران را متوجه کنیم که این بیماری چه تاثیری روی آینده آنها می‌گذارد.
 شادگان در گفت وگو با برنامه دایره طلایی همچنین توصیه ای برای کشتی گیران داشت، خاطرنشان کرد: براساس اطلاعاتی که در این خصوص از محققین به دست آمده، افرادی که زودتر متوجه شدند درگیر بیماری شده اند و زودتر به پزشک مراجعه کرده اند، با عوارض کمتری مواجه شده اند. پس تشخیص سریع خیلی خوب خواهد بود. ورزشکاران به صورت روزانه و پیش از خارج شدن از رختخواب و آغاز فعالیت ضربان قلب و دمای بدن شان را اندازه گیری کنند و آن را یادداشت کرده و با روز قبلی مقایسه کنند. ضمن اینکه یک دم عمیق داشته و ظرفیت تنفسی خود را امتحان کنند، اگر تغییری در این وضعیت احساس کردند خیلی سریع به پزشک مراجعه کنند.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴