تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۶
کد مطلب : ۴۲۷۱۱۵
مجلس یازدهم باید پاسخگوی وعده‌های برجامی ما باشد(!)/ کنایه یک اصلاح‌طلب به خاتمی /دوره سرگرم کردن مردم گذشته است/ صلاح نبوده جلسه هماهنگی اقتصادی 3 قوه برگزار شود؟!/ مفسدان دانه‌درشت در حاشیه امن فضاسازی شما فربه شدند
۰
plusresetminus
تازه‌ترین 4 خبر ویژه امروز چهارشنیه 99/3/21

مجلس یازدهم باید پاسخگوی وعده‌های برجامی ما باشد(!)
وکیل‌الدوله حامی دوآتشه برجام در مجالس قبلی می‌گوید: منتقدان برجام اکنون باید پاسخگو باشند(!)
حشمت‌اله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با نامه‌نیوز و درباره مذاکره میان ایران و آمریکا - که تا همین اواخر حمایت می‌کرده - اظهار داشت: «در موضوع تبادل زندانیان حتی اگر یک ارزیابی شود از نفعی که دو طرف بردند داشته باشیم به این نتیجه خواهیم رسید که ترامپ بیشترین سود را برد. بعد از اینکه دو ضربه اساسی به دولت وی وارد شد و چهل میلیون بیکار روی دست او ماند - تنها شاخصی که ترامپ روی آن تاکید می‌کرد، کاهش نرخ بیکاری به 3/5 درصد بود - زندانیان مبادله شدند و ترامپ سعی دارند که از این موضوع برای خود یک دستاورد بسازد».
این نماینده پیشین مجلس در پاسخ به این پرسش که سیاست ایران در مقابل این رویکرد ترامپ باید چه باشد؟ گفت: «جمهوری اسلامی باید فارغ از اینکه چه کسی در آمریکا حکومت می‌کند، در قالب برجام سیاست‌های خود را پیش ببرد. اگر تحریم‌هایی که آمریکا به صورت ناعادلانه علیه ایران اعمال کرده شکسته شود، امکان این که فضای مذاکره آن هم در قالب برجام و نه در قالب مناسبات دوجانبه شکل بگیرد، فراهم است. می‌دانید که آمریکا علاوه بر بازگرداندن حدود 900 تحریمی که با برجام برداشته شده بود، بیش از هفتصد تحریم دیگر را هم به ایران تحمیل کرده است. علاوه بر آن به شهادت رساندن سردار سلیمانی هم یک اقدام خصمانه بی‌سابقه بود لذا آنچه در زمان ترامپ بین ایران و آمریکا شکل گرفت به معنای تنش نیست و به معنی دشمنی است که با یک مذاکره محدود رفع نخواهد شد»
فلاحت‌پیشه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه مجلس یازدهم و دولتی که بعد از روحانی روی کار خواهد آمد چه رویکردی نسبت به مذاکره در قالب برجام خواهد داشت، گفت: «منتقدان برجام تاکنون در جایگاه نقد بودند و در کشور ما هم نقد خیلی راحت است اما الان در جایگاهی هستند که باید به مردم پاسخ دهند. به هر حال تا کنون حداقل‌های قانون برنامه ششم انجام نشده است. مثلا در موضوع پرداخت‌ها که دولت‌ها موظف بودند حقوق بازنشستگان و طبقات پایین جامعه را تا 50 درصد افزایش دهند و نتوانست. از این موضوع گرفته تا بی‌ثباتی‌هایی که در عرصه اقتصادی وجود دارد همه مسائلی است که باید به آن پرداخته شود. البته من معتقدم که بعد از چند سال از خروج ترامپ از برجام، نمی‌توان همه مسائل را به گردن تحریم انداخت اما یک واقعیتی وجود دارد و آن هم این است که هم اکثریت مجلس کنونی و کسانی که سعی می‌کنند به تبع شرایط سیاسی کشور که معمولا هر کسی مجلس را ببرد، دولت را هم می‌برد در انتخابات آتی پیروز باشند باید منطبق با واقعیت‌های جهانی کار کنند.»
دستپاچگی آقای فلاحت‌پیشه برای بدهکار کردن مجلس یازدهم در حالی است که وی در دوره‌های گذشته مجلس و در اغلب رویدادهای مهم به‌ویژه برجام، به توجیه سیاست‌های دولت روحانی پرداخته است. به عبارت دیگر، او در حالی از مجلس یازدهم با عمر دو هفته‌ای می‌خواهد پاسخگوی وضعیت موجود باشد که خود و طیف متبوعش در دولت و مجلس سابق، مسبب وضعیت اقتصادی فعلی هستند.
او توضیح نمی‌دهد چرا برجام را به نحوی عجولانه و غیرحقوقی نگاشتند که طرف مقابل توانست توافق را زیر پا بگذارد و تحریم‌ها را برگرداند. اما دولت نتواند مقابله به مثل کند؟ آیا منتقدان هشدار نمی‌دادند و همین واقعیت را پیش‌بینی نمی‌کردند و مورد استهزای شیدائیان برجام قرار نمی‌گرفتند؟ آیا حالا نیز همین طیف منتقد باید پاسخگوی برعکس از آب درآمدن وعده‌های برجامیان و وعده‌های آورده‌ای که قرار بود داشته باشد، باشند؟!

کنایه یک اصلاح‌طلب به خاتمی /دوره سرگرم کردن مردم گذشته است
نماینده اسبق مجلس از طیف اصلاح‌طلبان، ضمن رد سخنان خاتمی گفت: دوره سرگرم کردن مردم با تحلیل‌های شیک و روشنفکر‌بازی گذشته است.
روزنامه آرمان از داریوش قنبری پرسید: «چندی پیش رئیس دولت اصلاحات به نکته‌ای اشاره کرد که اصلاح‌طلبان درخصوص جامعه‌محوری و بازگشت به مردم برنامه عملی ارائه دهند؛ اساسا بدون حضور در قدرت چگونه می‌توان در کنار مردم بود و مطالبات آنها را پیش برد؟»
قنبری در پاسخ گفته است: معلوم نیست که منظور رئیس دولت اصلاحات از بیان این مسئله چیست و باید واضح‌تر بیان شود اصلاحات جامعه‌محور و اینکه کلا از جامعه جدا شویم بحث جدایی است، اما اکنون صحبت این است که بالاخره می‌خواهید کجا را اصلاح‌ کنید؟ اگر مشکل در ساختار است باید تلاش کنند که در ساختار نیز جایگاهی داشته باشند و اصلاح کنند. اینها اصلا در مقابل هم نیست و من هم چندان موافق این مباحث کش‌دار ذهنی نیستم. مسائل را باید خیلی عینی نمود و بحث کرد. دوره سرگرم کردن مردم با تحلیل‌ها و مباحث شیک گذشته است. عملی کردن آن نیز بدین حالت است که اگر دوستان می‌خواهند سیاست‌ورزی کنند خود این مسئله ساختار، چارچوب و هزینه‌های خود را دارد. اما اگر بخواهند روشنفکربازی درآورند آن هم شرایط و ساختار خود را دارد.
به گزارش جهان‌نیوز، این نماینده اسبق مجلس می‌افزاید: اصلاح‌طلبان باید تکلیف را روشن کنند که آیا سیاست‌ورز عملی‌اند یا صرفا می‌خواهند نظریه‌پردازی روشنفکرانه کنند؟ ایستادن میان این دو، مشخص نبودن سمت‌گیری جریان و حضور در هر یک از این رویکردها باید تمام شود. اگر در سیاست هستند سیاست چارچوب خود را دارد و بالاخره باید عضو یک سازمان سیاسی بود و به مردم پاسخگو بود و شفاف و صادقانه صحبت کرد.
گفتنی است پس از رشد نارضایتی‌های عمومی از ناکارآمدی دولت روحانی، عملکرد مجلس دهم و در نهایت شکست سنگین در انتخابات مجلس یازدهم، دعواهای درونی جریان اصلاحات تشدید شده است. تا جایی که صادق زیباکلام خبر از مرگ اصلاحات در دوم اسفند داد و حتی برخی افراد نظیر کرباسچی از امکان حذف خاتمی و عارف سخن به میان آوردند.

صلاح نبوده جلسه هماهنگی اقتصادی 3 قوه برگزار شود؟!
جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا به دنبال تشکیل مجلس جدید، متوقف شده و تشکیل نیافته است. این جلسه در دو هفته اخیر منعقد نشده است.
روزنامه شرق در این زمینه نوشت: دو هفته و دو سال از تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» گذشته است؛ شورایی که با تاکید مقام معظم رهبری بر «تشکیل اتاق جنگ اقتصادی» ایجاد شد و تاکنون ۵۰ بار تشکیل جلسه داده است. سران قوا در آن روز، حجت‌الاسلام حسن روحانی، آیت‌الله آملی لاریجانی
و علی لاریجانی بودند، جمعی که از آنان فقط حسن روحانی همچنان رئیس مانده است. آیت‌الله آملی لاریجانی، ۱۶ اسفند ۹۷ جای خود را به ابراهیم رئیسی داد و از ۸ خرداد نیز محمدباقر قالیباف به جای علی لاریجانی روی صندلی سبز ریاست پارلمان نشسته است. آخرین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که همیشه شنبه‌ها برگزار می‌شود، سوم خرداد با خداحافظی علی لاریجانی و تقدیر روسای قوه مجریه و قضائیه از او همراه بود. از آن روز ۲ «شنبه» گذشته اما جلسه پنجاه‌ویکم با حضور عضو جدید یعنی قالیباف هنوز برگزار نشده است. همین باعث شد تا خبرنگار «شرق» در نشست خبری سخنگوی دولت از او بپرسد: «دلیل تاخیر برگزاری این شورا چیست؟» علی ربیعی در پاسخ گفت: «جلسه ستاد براساس نیاز تشکیل می‌شود؛ کمیسیون فرعی ستاد کماکان فعال است و به محض اینکه دستور جلسه جدیدی داشته باشیم، جلسه تشکیل خواهد شد و امیدواریم هم‌افزایی بسیار بالایی را در تصمیمات شاهد باشیم. گاهی اوقات ما شاهد بودیم جلسه ستاد یک ماه هم تشکیل نشده است».
شرق البته سعی کرده تشکیل جلسه سران سه قوه با ترکیب جدید را با تیتر «جلسه رقبای 96 چه زمانی برگزار می‌شود؟» به بیراهه ببرد اما واقعیت این است که جلسه مذکور برای هماهنگی‌های اقتصادی بوده و نه کنار هم‌نشینی رقبا یا رفقا و یا مصلحت دیدهای عجیب و غریبی که بعضاً مورد توقف طولانی مدت جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و...
شده است.

مفسدان دانه‌درشت در حاشیه امن فضاسازی شما فربه شدند
روزنامه‌های زنجیره‌ای همچنان درصدد انحراف افکار عمومی از اهتمام قوه قضائیه در زمینه مبارزه با فساد دانه‌درشت‌ها هستند.
برخی از این روزنامه‌ها از جمله شرق و ایران در گزارش‌هایی، به جای گرفتار شدن دانه‌درشت‌ها در چنگال عدالت، «فرار دانه‌درشت‌ها» را در تیتر و گزارش خود برجسته کردند.
شرق و ایران در گزارش‌های خود از این متهمان فراری فساد نام برده‌اند: محمودرضا خاوری، سالار آقاخانی، محمدرضا مظلومین، رحمت‌اله باختری، سمانه حضرتی آشتیانی، مجید سعادتی، مرجان شیخ‌الاسلامی، علی‌اکبر یقینی، محمدرضا نصیری، مصطفی نیازآذری و چند نفر دیگر.
آنچه روزنامه دولت و روزنامه شرق و نشریات زنجیره‌ای به عمد لاپوشانی می‌کنند این است که اغلب این متهمان فراری، در دوره مدیریت ائتلافی مدعیان و اصلاحات و به واسطه جاده‌صاف‌کنی برخی مدیران آلوده مرتکب فساد شده و اگر هم گریخته‌اند باز هم باید نهادهای امنیتی ذی‌ربط دولتی باید پاسخگوی ماجرا باشند.
در مجموع تلاش نشریات زنجیره‌ای برآن است که در شرایط مبارزه قاطع و فراگیر دستگاه قضایی با مفسدان دانه‌درشت، مانع از جلب امید و اعتماد مردم شوند! این طیف طبق نظرسنجی‌ها مطلع هستند که محبوبیت و اقبال دستگاه قضایی در یک سال اخیر به خاطر درگیری جدی و همه‌جانبه با مفسدان یقه سفید و دانه‌درشت بسیار بالا رفته و بنابراین، سعی می‌کنند مردم را از اصل موضوع مبارزه منحرف و ناامید سازند؛ ضمن این که در طول دو دهه اخیر، هر گاه موضوع مبارزه با فساد جدی شده، یا مستقیماً ردپای این طیف در پرونده‌ها وجود داشته یا به واسطه آلودگی سعی کرده‌اند برای مفسدان مظلوم‌نمایی کنند. چنان که درباره برخی مفسدان ادعا کردند آنها کارآفرین نمونه بوده‌اند یا به جای این که بگوییم مرتکب اختلاس شده‌اند، بگوییم بدهی معوقه دارند و...!
همچنین گفتنی است مفسدان دانه‌درشت در حاشیه امنیتی که نشریات زنجیره‌ای به واسطه سرگرم کردن مردم و مسئولان با دوقطبی‌های سیاسی انحرافی و مجادلات سیاسی بی‌محتوا فراهم کردند، توانستند به زد و بند و فساد بپردازند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲