تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲
کد مطلب : ۱۸۲۳۶
فرمانده سپاه ناحیه نور از کشف 400 دیش و قطعات گیرنده ماهواره در این شهر خبر داد.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ،ناصر توکلی ا از انجام عملیات شناسایی و کشف ۴۰۰ دیش ماهواره، ۱۲ بسته پایه ال.ام .بی و ۱۷ کیسه اتصالات گیرنده ماهواره در منزل متهمی ساکن شهر نور خبر داد.
فرمانده سپاه ناحیه نور افزود: بر اساس اخبار رسیده از منابع موثق و انجام تحقیقات و بررسی‌های میدانی در جهت شناسایی یک انبار عمده تجهیزات گیرنده ماهواره در شهر نور، سربازان گمنام امام زمان(عج) و ضابطان قضایی واحد اطلاعات این ناحیه با اخذ دستور کتبی معاون دادستان و هماهنگی معاونت اطلاعات در سپاه کربلا، عملیات کشف و انتقال تجهیزات و متهم را آغاز کردند.
وی ادامه داد: در این عملیات ماموران با رعایت موازین شرعی و قانونی و طی بازرسی از منزل متهم ح ـ ت فرزند ناصر ساکن شهر نور تجهیزات ذکر شده کشف و به‌همراه متهم با تنظیم صورتجلسه به سپاه دلالت و با تکمیل پرونده برای طی سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی کردند.
توکلی تصریح کرد: این فرد یکی از عوامل اصلی فروش و نصب تجهیزات ماهواره در این شهرستان بوده که به دام قانون گرفتار شد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

طلای سیاه؛ فاجعه زیست محیطی بی‌پایان
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
قطع سالانه ۱۵ میلیارد درخت در جهان
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مازندران در محاصره طاعون سیاه
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷