تاریخ انتشاريکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
کد مطلب : ۵۰۰۷۰۹
به‌مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از ۴۰۰ نفر از اهالی روستای محروم «پجیم» بهشهر به‌همت قرارگاه‌های جهادی سپاه کربلا، خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی دریافت کردند.
۰
plusresetminus
شلیک به قلب محرومیت با تجهیزات رایگان پزشکی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» در چهل و هفتمین بهار انقلاب، جهادگران قرارگاه سلمان به همت و پشتیبانی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا با نفوذ به عمق ۶۰ کیلومتری کوه‌های بهشهر، پاسخی متفاوت به دشمنی‌های اخیر دشمنان دادند.

‌در این عملیاتِ همت و خدمت، بیش از ۴۰۰ نفر از اهالی روستای محروم «پجیم» از خدمات رایگان دندانپزشکی، دارو و ویزیت متخصصان بهره‌مند شدند. در روزهایی که نام سپاه را در لیست‌های سیاه می‌نویسند، فرزندان این ملت در ایام‌الله دهه فجر، سلاحِ خدمت را به سمت محرومیت نشانه گرفته‌اند تا ثابت کنند پیوند میان سپاه ، بسیج و مستضعفان گسستنی نیست.

دانلود
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

۲۲ بهمن؛ آزمون روایت‌ها
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲
۲۲ بهمن؛ نماد توازن‌بخش قدرت ایران
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
طلوعی که جهان را لرزاند
جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۹
«انتظار پویا» نبض بیداری ملت
جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
مردم؛ پشتوانه همیشگی انقلاب
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱