تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
کد مطلب : ۴۹۸۷۶۰
راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان در رامسر با حضور پرشور دانش‌آموزان، معلمان، فرهنگیان و مسئولین و شهروندان برگزار شد.
۰
plusresetminus
همه با هم بر علیه استکبار
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ همزمان با فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، راهپیمایی باشکوه با حضور گسترده دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی، معلمان، فرهنگیان، خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم در شهرستان رامسر برگزار شده است.

در این مراسم دانش‌آموزان با در دست داشتن دست‌نوشته‌ها و پلاکاردهای انقلابی و با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، بار دیگر پایبندی خود را به آرمان‌های امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی اعلام کردند.

حضور معلمان، مدیران مدارس، مسئولان شهرستانی و نیروهای بسیجی و فرهنگی جلوه‌ای از همدلی و بصیرت عمومی در مبارزه با استکبار جهانی را در سطح شهر به نمایش گذاشت.

دانلود
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

«عفاف و حجاب» قربانی سکوت مسئولان
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۸
ایستادگی و اقتدار به وقتِ ایران
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۳