تاریخ انتشارسه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۳
کد مطلب : ۴۶۹۳۴۵
اردوگاه هفت تپه که یادمان یادگاران و طلایه‌داران مازندرانی دوران دفاع مقدس است در زمان جنگ تحمیلی بارها و بارها مورد تهاجم نیروهای بعثی عراق قرار گرفته بود و باید حماسه‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان به نسل جدید منتقل شود.
۷
plusresetminus
هفت‌تپه خیمه‌گاه کربلایی‌ها/مازندرانی‌ها این مستند را حتما ببینند
به گزارش بلاغ، جمهوری اسلامی ایران به طور ناخواسته در ابتدای انقلاب و پیروزی بزرگ بر طاغوت، با جنگی بی رحمانه رو به رو شد که آن را به طولانی‌ترین جنگ قرن نیز نامگذاری می‌کنند.

این جنگ با تمام تلخی‌های پیش رو، فرصت‌های فراوانی را برای کشور ایجاد کرد و همانند گنجی در اختیار این ملت قرار گرفت.

در این میان مفاهیم ارزشی مانند ایثار و مقاومت، که رزمندگان دفاع مقدس در میدان جنگ و ملت ایران در پشت جبهه از خود به جا گذاشته اند، باید جامعه پذیر شود و در سطوح مختلف مردم از پیر و جوان و از مرد و زن، به صورت یک فرهنگ پرافتخار درآید و روزبه روز تقویت و ترویج شود، چراکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نه تنها یک وظیفه دینی است، بلکه با امنیت ملی کشور گره خورده است.

در این راست پس از گذشت حدود ۴ دهه از عمر انقلاب، اکنون بخش درخوری از جمعیت کشور را کودکان، نوجوانان و جوانانی تشیکل می دهند و به عنوان نسل سوم و چهارم انقلاب، بیش از پیش ضرورت دارد با میراث ارزش‌های به جای مانده از شهدا، جانبازان و آزادگان آشنا شوند.

در این میان برپایی اردوهای راهیان نور و حضور در مناطق عملیاتی کشور، می‌تواند یک برنامه مهم فرهنگی و تاثیرگذار برای نسل‌های کشورمان باشد.

اردوگاه هفت تپه که یادمان یادگاران و طلایه داران مازندرانی دوران دفاع مقدس است در زمان جنگ تحمیلی بارها و بارها مورد تهاجم نیروهای بعثی عراق قرار گرفته بود که منجر به شهادت جمعی از رزمندگان شجاع استان مازندران بویژه سردار سرافراز اسلام شهید جعفر شیرسوار شد.

از افتخارات این اردوگاه حضور رهبر معظم انقلاب در زمان تصدی ریاست جمهوری بود که در جمع رزمندگان لشگر ۲۵ حضور یافتند.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا افزود: باید حماسه‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان و شیرمردان استان‌های شمالی نقش آفرین در هفت تپه از زیان راویان و رزمندگان دفاع مقدس به نسل جدید منتقل شود.

سردار سیاوش مسلمی با بیان اینکه هفت تپه قدمگاه شهدا و رزمندگان استان‌های شمالی و مقر لشکر همیشه پیروز ۲۵ کربلا است، گفت: از این مکان برنامه سال تحویل ۱۴۰۲ به صورت مستقیم به استان مازندران دیار علویان ارسال شد.

فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه به برکت وجود شهدای عزیز از جمله شهیدان بلباسی، بریری، رجایی فر، حبیب الله پور و کابلی اولین گام برای احیای این منطقه برداشته شد ، ادامه داد: به برکت آن رزمندگان و پیشکسوتان تداوم یافت.

مسلمی  با بیان اینکه هفت تپه یکی از مکان‌های بسیار ارزشمند برای بیان رشادت‌های رزمندگان استان‌های شمالی است،خاطر نشان کرد: سال آینده در نظر است با همکاری سپاه نینوای گلستان حسینیه درخور شأن زائرین ساخته شود.

دانلود

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

"چشـم‌زدن" واقعیت دارد یا توهم است؟
يکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸
بارش شایعات در مازندران
شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰