مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران خبر داد:

استقرار مواکب خادمیاران رضوی در مسیر طریق‌الرضا (ع) 

تاریخ انتشارشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۹
کد مطلب : ۵۰۵۴۹۲
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران از استقرار مواکب و ایستگاه‌های خدمت خادمیاران رضوی در محورهای مواصلاتی استان در مسیر طریق‌الرضا (ع) خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف خدمت‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع و بزرگداشت «قائد شهید امت» انجام شده است.
۰
plusresetminus
استقرار مواکب خادمیاران رضوی در مسیر طریق‌الرضا (ع) 
قاسم عزیززاده‌گرجی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با اشاره به حضور گسترده زائران بارگاه منور امام رضا(ع) اظهار داشت: خادمیاران، یاوران رضوی و کانون‌های خدمت رضوی مازندران با برپایی مواکب بین‌راهی، در حال ارائه خدمات متنوع به زائران و مسافران در محورهای پرتردد استان هستند.

وی افزود: این مواکب با هدف تکریم زائران و تسهیل سفر عاشقان اهل‌بیت(ع)، خدماتی از جمله پذیرایی، توزیع اقلام متبرک رضوی، راهنمایی زائران، ارائه خدمات رفاهی و اسکان موقت را ارائه می‌دهند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران با بیان اینکه این فعالیت‌ها در قالب اقدامات مردمی و جهادی انجام می‌شود، تصریح کرد: با استقرار نیروهای خدمت‌رسان در مسیرهای اصلی، تلاش شده فضای معنوی و فرهنگ میزبانی رضوی برای زائران فراهم شود.

عزیززاده گفت: در حال حاضر مواکب و ایستگاه‌های خدمت رضوی در شهرستان‌های بابل، آمل، قائمشهر، میاندورود، نکا، بهشهر، گلوگاه، سوادکوه و سوادکوه شمالی فعال هستند و خدمات فرهنگی، رفاهی و پذیرایی به زائران ارائه می‌کنند.

وی همچنین از استقرار دو موکب مازندران در مشهد مقدس خبر داد و بیان داشت: این مواکب در جوار بارگاه منور امام رضا (ع) و در ایام بدرقه و تشییع، به زائران و شرکت‌کنندگان خدمات‌رسانی می‌کنند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران در پایان خاطرنشان کرد: این مواکب از ۱۴ تا ۱۸ تیرماه به‌صورت مستمر فعال بوده و میزبان زائران، مسافران و شرکت‌کنندگان در آیین‌های مرتبط خواهند بود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خون رهبر شهید، بعثت دوباره ملت را رقم زد
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷
چرا «الوتر الموتور»؟
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۷
مذاکره زیر تهدید، راه‌حل نیست
جمعه ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۴
امانتِ ولایت در آتش
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۹
چرا جویبارِ سرسبز، تشنه‌ترین شهر شد؟
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰