به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «
بلاغ» بهمن ماه سال گذشته بود که وزیر گردشگری با دعوت نماینده مجلس به فریدونکنار آمد تا از پروژه پیادهراه سبز ساحلی بازدید کند.
علیاصغر باقرزاده در حاشیه بازدید از این پروژه در گفتگو با خبرنگار
بلاغ؛ اظهارکرد: بر اساس بازدیدی که چند وقت پیش، وزیر گردشگری به شهرستان فریدونکنار داشتند ما جلسهای را هفته گذشته در دفتر ایشان برگزار کردیم و پیگیر مصوبات قبلی شدیم.
وی خاطرنشان کرد: وزیر گردشگری مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای طرح گردشگری شهر فریدونکنار و ادامه پروژه پیادهراه سبز ساحلی اختصاص دادند.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین طی تفاهمی که با شهردار فریدونکنار صورت گرفت، به ازای کمک ۱۰ میلیاردی که ما از وزارت گردشگری دریافت کردیم، شهرداری هم همین مبلغ را اختصاص دهد تا شاهد پیشرفت مطلوب در این پروژه باشیم.
باقرزاده یادآورشد: با موافقت شهردار و شورای شهر قرار بر این شد که ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات گردشگری که هفته گذشته وزیر به بنده قول دادند که این کار را انجام بدهند و شهردار هم همینطور، با اعتبار نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان بتوانیم این پروژه را به یک نقطه خوب و سرانجام مطلوبی برسانیم.
علی خانبابایی شهردار فریدونکنار نیز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: درخصوص پیادهراه یا جاده سبز ساحلی شهر فریدونکنار درخواستهای مکرری از طرف ما به نماینده مجلس صورت گرفت که روند این پروژه ادامه پیدا کرده و متوقف نشود.