کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی جویبار خبر داد:

برگزاری ۵۰ محفل انس با قرآن

تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
کد مطلب : ۴۹۲۵۶۳
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی جویبار گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان  ۵۰ محفل انس با قرآن، جزخوانی قرآن کریم در محل هیات‌های مذهبی، مساجد و محافل خانگی در  شهرستان برگزار می‌شود.
۰
plusresetminus
برگزاری ۵۰ محفل انس با قرآن
سید موسی جعفری در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ در خصوص برنامه‌های جز خوانی نوجوانی و اهتمام ویژه بر حفظ ۳۰ آیه منتخب نهضت زندگی با آیه‌ها به همراه برگزاری گفتمان‌های دینی و معرفتی در مدارس، و مساجد شهرستان، اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های اداره  تبلیفات اسلامی در جویبار در ماه مبارک رمضان، برگزاری روزانه مسابقات قرآنی به همراه اهدای جوایز ویژه به شرکت کنندگان قرآنی است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ افطاری ساده در سطح محلات و مساجد شهرستان برگزار می‌شود.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی جویبار در خصوص برگزاری برنامه‌های ویژه مناسبت‌های خاص ماه رمضان، از جمله جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) و شب‌های قدر، گفت: در این ایام به همراه سخنرانی‌های ویژه‌ای توسط مبلغین برنامه‌های قرآنی با حضور گسترده مردم و مبلغین در مساجد و اماکن مذهبی برگزار خواهد شد.

جعفری با اشاره به برگزاری همایش طلایه‌داران تبلیغ در  شهرستان‌ها با محوریت تبیین نهضت ملی «زندگی با آیه ها» و ارائه محتوا به مبلغین سطح شهرستان افزود: طرح ملی زندگی با آیه‌ها ماه رمضان امسال به صورت ویژه و هماهنگ در سطح شهرستان و استان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: ماه رمضان فرصتی استثنایی برای انس با قرآن و بهره‌گیری از آموزه‌های آن در زندگی روزمره است و این طرح با تمرکز بر تقویت ارتباط قرآن با جامعه و خانواده‌ها، الگویی روشن برای سبک زندگی اسلامی ارائه خواهد کرد.

این کارشناس قرآنی در خصوص ویژگی‌های برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان بیان کرد: این طرح قرآنی برای آشنایی مردم و نخبگان با آیات ویژه قرآن کریم است که در این رابطه کتابچه، تفسیر و موشن آماده شده و سایت ویژه‌ای نیز برای نام‌نویسی افراد به‌صورت شهرستانی واستانی راه‌اندازی شده است که در ماه مبارک رمضان در شهرستان جویبار همزمان با سراسر استان اجرا خواهد شد.

جعفری در پایان با اشاره به اجرای طرح ملی نهضت زندگی با آیه‌ها در شهرستان در ماه مبارک رمضان گفت: در این طرح سی آیه برای سی روز ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده که مخاطبان می‌توانند از طریق مراجعه به تارنمای زندگی با آیه‌ها در این طرح شرکت کنند.

انتهای خبر /
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

بازاریابی سیاسی یک قلدر
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۹
چرا گرگ درنده‌تر و سگ‌هار هارتر نشود
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
فعالیت ۴۱۰ واحد خدماتی در ایام سفر
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
توزیع بنزین ۳۰ هزار تومانی صحت ندارد
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
امام علی (ع) الگوی مبارزه با استکبار است
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴