حجتالاسلام مظاهر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مذهبی پایگاه خبری تحلیلی
بلاغ؛ ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) اظهار کرد: حضرت خدیجه(س) برای همه زنان و مردان عالم و در زمینه خاص و عام الگو است.
وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) پس از رحلت حضرت خدیجه(س) بسیار اندوهگین شدند، خاطرنشان کرد: از نگاه پیامبر اکرم(ص) حضرت خدیجه(س) دارای سه ویژگی بود که هیچکس نداشت.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: پیامبر(ص) میفرمودند وقتی همه مرا تکذیب میکردند او مرا تصدیق میکرد، مال خود را در اختیار من قرار داد و زمانی که هیچکس مرا حمایت نمیکرد، خدیجه(س) مرا حمایت کرد.
ابراهیمی تصریح کرد: درحالی که پیامبر یک جوان بود و هیچ چیزی حتی قدرت پرداخت مهریه همسر را نداشت اما خدیجه(س) قبول کرد که مهریه و خرج عروسی را خودش پرداخت کند.
وی عنوان داشت: وقتی حضرت خدیجه(س) اموال خودش را در اختیار پیامبر گذاشت، خداوند به ایشان کوثر داد و کوثر به معنای حضرت زهرا(س) نیست بلکه به معنای خیر کثیر بوده که یکی از مصادیق آن حضرت زهرا(س) است.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: پس از اینکه خیر کثیر به پیامبر رسید خداوند به پیامبر دستور داد که قربانی کند و خداوند به پیامبر میفرماید که دشمنانت ابتر هستند و تو فاطمه را داری که از دامنش ۱۱ امام متولد میشوند.
ابراهیمی یادآورشد: در شرایط شعب ابی طالب که پیامبر سه سال تمام در محاصره اقتصادی بود و حتی از فرط گرسنگی تخته به شکم میبستند خدیجه(س) از پیامبر حمایت کرد.
وی اظهار کرد: خدیجه کبری (س) ۴۰ شبانه روز غذا را به غار حرا میبرد تا از پیامبر(ص) پذیرایی کند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به سه وصیت مهم حضرت خدیجه(س) خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(س) سه سال قبل از هجرت بیمار شد و به پیامبر فرمود: من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن. پیامبر(ص) نیز فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و در زندگی نهایت تلاش خود را به کار بردی و در خانهام بسیار خسته شدی و اموالت را درراه خدا مصرف کردی.
ابراهیمی تصریح کرد: وصیت دوم حضرت خدیجه(س) به پیامبر این بود که مواظب فاطمه زهرا(س) باش که مبادا کسی به او آزار برساند و به صورتش سیلی بزند.
وی یادآورشد: وصیت سوم حضرت خدیجه خطاب به حضرت زهرا (س) بوده که به ایشان فرمود نور چشمم! به پدرت رسولالله بگو مرا در لباسی که هنگام نزول وحی به تن داشت، کفن کند و پیامبراکرم(ص) که غسل و کفن وی را به عهده گرفت ناگهان جبرئیل درحالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسولالله، خداوند به تو سلام میرساند و میفرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را بر عهده بگیریم.
این کارشناس مذهبی در پایان گفت: حضـرت خدیجه(س) بهعنوان اولین بانوی مسلمان در ترویج فرهنگ اسلامی و الگوی یک زن مـسلمان نـقش مهمی از خود ایفا کرد و بانوان بســیاری از تربیت عملی وی درس آموختهاند.
انتهای خبر/