فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد:

انقلاب اسلامی مقتدرانه در مسیر پیشرفت است

تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹
کد مطلب : ۴۹۱۴۲۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد گفت: امروز در یکی از حساس‌ترین و پرافتخارترین مقاطع تاریخ انقلاب قرار داریم و باید با روحیه جهادی و تکیه بر ارزش‌های اسلامی، مسیر پیشرفت کشور را هموار کنیم.
۰
plusresetminus
انقلاب اسلامی مقتدرانه در مسیر پیشرفت است
جواد کردان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، به تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: این انقلاب با هدف استقرار حکومت الهی بر روی زمین و اجرای احکام اسلامی به پیروزی رسید.

وی با اشاره به نقش محوری مردم در پیروزی انقلاب، افزود: انقلاب اسلامی ایران با فداکاری مردم فهیم و بصیر و تحت رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد با اشاره به اینکه در این انقلاب، قانونی اساسی تدوین شد که در آن تمامی احکام الهی و دستورات اسلامی لحاظ شده است، تصریح کرد: این قانون، پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی را تشکیل داده و مسیر کشور را به سمت تحقق کامل حکومت اسلامی هدایت می‌کند.»

پنج مرحله انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کردان در ادامه سخنان خود، به دیدگاه مقام معظم رهبری درباره فرآیند تکاملی انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، پنج مرحله دارد. مرحله اول، همان وقوع انقلاب در سال ۱۳۵۷ بود که با رهبری امام خمینی (ره) و قیام مردم به نتیجه رسید.

وی با اعلام اینکه مرحله دوم، استقرار ارکان نظام اسلامی بود که در سال‌های نخست انقلاب انجام شد، گفت: در حال حاضر، ما در مراحل جامعه‌سازی اسلامی و دولت‌سازی اسلامی قرار داریم که نیازمند تلاش مضاعف مسئولان و مردم است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد با تأکید بر اینکه حرکت انقلاب اسلامی باید به سمت تمدن‌سازی اسلامی ادامه یابد، افزود: اگر مسئولان و مردم همسو با فرمایشات رهبر انقلاب حرکت کنند، می‌توانیم به مرحله زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) برسیم.

کردان افزود: در این مسیر، نقش مسئولان بسیار مهم است و آنها باید با درک صحیح از وظایف خود، زمینه تحقق دولت اسلامی را فراهم کنند.

مقایسه وضعیت کشور قبل و بعد از انقلاب
وی به شرایط ایران در دوران پهلوی و وابستگی کشور به قدرت‌های بیگانه اشاره کرد و گفت: «قبل از انقلاب، کشور ما در اختیار آمریکا و سایر قدرت‌های استکباری بود، نمونه بارز آن، نشستی بود که در تهران برگزار شد و در آن، نخست‌وزیران و رؤسای جمهور کشورهای دیگر حضور داشتند، اما کسی که خود را پادشاه ایران می‌نامید، حتی از برگزاری آن جلسه بی‌اطلاع بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد افزود: در دوران حکومت پهلوی، بخش‌هایی از خاک ایران به عنوان هدیه به کشورهای دیگر واگذار شد اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، عزت و استقلال کشور به مردم بازگشت و حتی در دوران هشت سال دفاع مقدس، اجازه ندادیم که وجبی از خاک ایران به دست دشمن بیفتد.

کردان خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت تأثیرگذار در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی شناخته می‌شود و این مسئله نتیجه مجاهدت‌های مردم و خون شهدا است.

تحریم‌ها و ترورهای دشمنان علیه انقلاب اسلامی
کردان در ادامه به توطئه‌های دشمنان علیه انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان انقلاب از همان ابتدا تلاش کردند تا این حرکت عظیم را متوقف کنند آنها از طریق تحریم‌های اقتصادی، جنگ تحمیلی و ترورهای ناجوانمردانه، سعی داشتند نظام اسلامی را تضعیف کنند.

وی تصریح کرد: در دهه اول انقلاب، بسیاری از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی کشور از جمله شهید مطهری، شهید مفتح، شهید بهشتی و دیگر بزرگان، به شهادت رسیدند، این ترورها ضربه بزرگی به مدیریت کشور وارد کرد، اما انقلاب اسلامی همچنان با قدرت به مسیر خود ادامه داد.

لزوم تربیت نسل جدید برای پیشبرد انقلاب اسلامی
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محمودآباد، با اشاره به اهمیت پرورش نسل جوان برای آینده انقلاب، اظهار کرد: امروز ما شاهد ظهور نسل جدیدی از جوانان متعهد و انقلابی هستیم که ادامه‌دهنده راه شهدا خواهند بود.

کردان با اشاره به اینکه این جوانان باید در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و مدیریتی رشد کرده و مسئولیت‌های مهم کشور را بر عهده بگیرند، بیان کرد: تنها با اتکا به این نیروی جوان و انقلابی است که می‌توانیم از مراحل مختلف انقلاب عبور کرده و به تمدن نوین اسلامی دست پیدا کنیم.

وی در پایان با اعلام اینکه با تلاش مسئولان دلسوز و همراهی مردم، آینده روشنی برای انقلاب اسلامی در پیش است، گفت: امروز در یکی از حساس‌ترین و پرافتخارترین مقاطع تاریخ انقلاب قرار داریم و باید با روحیه جهادی و تکیه بر ارزش‌های اسلامی، مسیر پیشرفت کشور را هموار کنیم.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تأثیرات جنین بر روابط زوجین
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
چشم انتظار بهار حقیقی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶