مسئول بسیج ورزشکاران سپاه بابلسر:

جوانمردی در ورزش زورخانه‌ای حرف اول را می‌زند

تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
کد مطلب : ۴۹۰۵۲۷
مسئول بسیج ورزشکاران سپاه بابلسر گفت: ورزش زورخانه‌ای باعث تقویت روحیه جوانمردی در جوانان امروز خواهد شد که خود یک کار فرهنگی مناسب برای نسل جدید محسوب می‌شود.
۰
plusresetminus
جوانمردی در ورزش زورخانه‌ای حرف اول را می‌زند
مسلم محمدنژاد در حاشیه برگزاری همایش "پهلوان ماندگار" در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی«بلاغ»، با اشاره به اینکه این همایش به‌مناسبت سالروز درگذشت جهان پهلوان تختی برگزار شد، اظهار داشت: هدف ما از اجرای این مراسم احیای ورزش باستانی زورخانه‌ای بود که رسانه‌ها می‌توانند با پرداختن به این ورزش و اطلاع‌رسانی در مورد آن ورزش کهن بازتاب ویژه‌ای برای دوباره زنده شدن آن داشته باشند.

وی تصریح کرد: ورزش زورخانه‌ای باعث تقویت روحیه جوانمردی در جوانان امروز خواهد شد که خود یک کار فرهنگی مناسب برای نسل امروز محسوب می‌شود.

مسئول بسیج ورزشکاران سپاه بابلسر گفت: در واقع بازتاب این حرکت الگویی برای سایر نوجوانان و جوانان ورزشکار در سطح استان مازندران می‌شود و در کنار ترویج اخلاق، رفتار و منش پهلوانی به دنبال انجام کارهای فرهنگی ورزشی خواهیم بود.

محمدنژاد با بیان اینکه در ایام دهه فجر هشتمین یادواره شهدای ورزشکار بابلسر را در زورخانه خواهیم داشت، افزود: انجام کار فرهنگی در مکان زورخانه که فضایی بسیار جالب و دیدنی دارد، مسیر را برای ذوق بیشتر حضور جوانان هموار خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این مراسم از پدر شهید هادی باغبانی شهید مدافع حرم، الیسا کاسب دختر دانش‌آموز نخبه بابلسری که در مسابقات محاسبات ذهنی ریاضی در کشور عمان در سطح جهانی موفق به کسب مدال طلا شده و جایزه ریالی خود را برای کمک به یکی از ورزشکاران که متاسفانه در زندان بود، اهدا کرد، تجلیل کردیم.

مسئول بسیج ورزشکاران سپاه بابلسر ادامه داد: همچنین از پنج قهرمان کونگو بابلسری که اخیرا در مسابقات اوراسیا کشور قزاقستان عضو تیم ملی بودند و پرچم فلسطین را در میدان مسابقه به دست گرفتند با شعار حمایت از مردم غزه و فلسطین، تجلیل بعمل آمد.

 محمدنژاد عنوان داشت: ورزش زورخانه‌ای باید با انجام کارهای فرهنگی علاقه‌ای برای نسل جدید در این رشته رشته کهن ایجاد کرد و باز هم رسانه می‌تواند کمک حال باشد.

وی در پایان یادآور شد: ذهن نسل امروز ما باید درگیر و آشنا با این ورزش باستانی شود تا نسل به نسل به‌عنوان یک میراث ماندگار انتقال یابد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

طلای سیاه؛ فاجعه زیست محیطی بی‌پایان
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
قطع سالانه ۱۵ میلیارد درخت در جهان
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مازندران در محاصره طاعون سیاه
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷