مدیرکل شیلات مازندران خبر داد:

پیش‌بینی افزایش ۶۳ درصدی پرورش ماهی در قفس

تاریخ انتشاردوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۴۹۰۴۶۸
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به ۳ هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری در استان از پیش‌بینی افزایش ۶۳ درصدی پرورش ماهی در قفس خبر داد.
۰
plusresetminus
پیش‌بینی افزایش ۶۳ درصدی پرورش ماهی در قفس
قاسم کریم‌زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«بلاغ»؛ با اشاره به اینکه در طی یک دهه اخیر دچار محدودیت منابع آبی و منابع زمین هستیم، اظهار کرد: دریای خزر ظرفیت‌های مختلفی از جمله گردشگری و در بخش صید و صیادی به‌ویژه در بخش آبزی‌پروری است.

وی تصریح کرد: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری یکی از موضوعات اقتصادی، بحث اقتصاد دریامحور است و اداره کل شیلات مکلف و موظف است این رسالت را انجام دهد.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه طی سه سال اخیر تلاش‌های زیادی در این مسیر انجام شد، افزود: سال گذشته ما ۴۰ قفس در اعماق ۵۰ متری دریا قرار دادیم که حداقل تولید یک قفس ۳۰ تن و حداکثر تولید ۵۰ تن است که آن هم بستگی که چه تعداد ماهی با چه وزنی و در چه مدتی آن را پرورش دهیم.

کریم‌زاده گفت: در ۴۰ قفس ماهی هزار و ۸۵۰ تن میزان تولید ما بوده که ارزش اقتصادی این میزان تولید ما ۴۶۰ میلیارد تومان بود که در این مسیر ما ۱۸۰ شغل جدید ایجاد کردیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال پیش‌بینی بر این است که چنانچه همه شرایط ها آماده باشد به ویژه شرایط اعطای تسهیلات ما بتوانیم در این مسیر ۶۳ درصد تعداد قفس‌ها را افزایش بدهیم که ۴۰ قفس ما به ۶۵ قفس برسد و ۶۲ درصد میزان تولید را افزایش بدهیم که میزان تولید ما به ۳ هزار تن برسد.

مدیرکل شیلات مازندران افزود: با توجه به محدودیت منابع امسال توانستیم برای ۲۵ نفر از تولیدکننده ماهی را برای ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات در مرحله اول به سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران معرفی کنیم.

کریم‌زاده با اشاره به اینکه در سطح اداره کل شیلات مازندران ۳ هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری داریم، ادامه داد: ۱۱۴ تشکل صیادی داریم که سالانه ۱۳هزار نفر به‌صورت مستقیم در تامین بخشی از پروتئین جامعه مشغول فعالیت هستند.

وی در پایان گفت: سالانه میزان تولید ما ۱۳۱ هزار تن بوده که ارزش اقتصادی آن در حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان است.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

برنج در دسترس نیست
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
اعتکاف؛ تجربه حلاوتی که از یاد نمی‌رود