فرمانده برتر استانی پایگاه مقاومت بسیج روستای کوشکسرای نوشهر از تعهد، انگیزه و خدمت بیمنت اعضای این پایگاه مقاومت برای مردم روایت میکند.
۱
هانیه خیرآبادی فرمانده برتر استانی پایگاه مقاومت بسیج روستای کوشکسرای نوشهر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با اشاره به انگیزه خدمت به مردم اظهار کرد: روستای کوشکسرای نوشهر حدود ۶ هزار نفر جمعیت دارد و جامعه هدف ما حدود یکهزار نفر در ردههای سنی دختران کودک، نوجوان و جوان هستند و ۸۰ درصد برنامههای این محله با فعالیت و تلاش جوانان و نوجوانان اجرایی میشود و بزرگان نقش حمایتی را ایفا میکنند.
وی با اشاره به جذابیت اجرای برنامههای زنده برای جوانان و نوجوانان و شرکت در مراسمها مذهبی و ملی، افزود: در قالب این برنامهها مسئولیتپذیری، مباحث تربیتی، عزت نفس و ... در نظر گرفته میشود و گروه جهادی دختران تاریخ ساز، فعالیتهایی مانند آزادی زندانیان جرایم غیر عمد، زمین پاک و ... را اجرایی کردند.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران امالبنین روستای کوشکسرای نوشهر گفت: این گروه جهادی صندوق قرضالحسنهای را توسط دانش آموزان تشکیل دادند که مبالغ آن را برای مراسمات ملی مذهبی، کمک به نیازمندان، تهیه دارو برای بیماران و لوازم تحریر برای دانشآموزان کم برخوردار استفاده میکنند.
خیرآبادی با بیان اینکه در قالب کارهای جهادی، افرادی برای آینده شهر و محل ساخته میشوند که ظرفیت بالایی دارند و ادامه دهنده این مسیر میشوند، تأکیدکرد: پس از سالها کار جهادی شاهد نتایج امید آفرینی در محل بودیم که این تلاش ادامه دارد و در حوزه ورزش نیز فعالیتهای خوبی صورت گرفت و بنهای تخفیف برای حضور جوانان و نوجوانان در عرصه ورزش تهیه شد.
وی در ادامه یادآورشد: برای شرکت در مسابقات استانی و کشوری باید جوانان و نوجوانان مبالغ را واریز میکردند که توانستیم در این زمینه حمایت کنیم و این فضا را برای حضور مجدد دختران توانمند و علاقمند به سمت ورزش ایجاد کنیم.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران ام البنین روستای کوشکسرای نوشهر خاطرنشانکرد: با توجه به مدارس دخترانه ابتدایی و راهنمایی در محله و آسیبهای مختلف، با همراهی ویژه مدیران و معلمان توانستیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم و این دانش آموزان جذب مساجد و برنامههای مذهبی شدند و کلاسهای مهارتی، علمی و رفع اشکال درسی را برای دانش آموزان اجرایی کردیم و حضور دانش آموزان در کنار ما سبب اعتمادسازی و رضایت خانوادهها شد.
خیرآبادی با اشاره به اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: تلاش کردیم تا با اطلاعرسانی، افراد علاقمند و توانمند محله را شناسایی کنیم و بر اساس آن و همکاری ارگانهای مختلف توانستیم با حضور اساتید فن و آموزشهای لازم به افراد نیازمند و علاقمند، آنها را از لحاظ مهارتی تقویت کنیم اما برای ورود به کار اقتصادی نیاز به منابع مالی بود که به کمک خیرین و ارگانها، وامهای قرض الحسنه را برای این افراد تهیه کردیم تا با کمک تسهیلات و مهارت در محل ایجاد اشتغال شود.
وی گفت: کار خالصانه برای مردم در راه رضای خدا سبب شود تا مردم با جان و دل همکاری کنند و عنایت الهی سبب گره گشایی در انجام کارها میشود و در این راستا از همکاری تمام کسانی که در اجرای برنامهها و کارها در این مسیر مقدس ما را از لحاظ مادی و معنوی یاری رساندند، قدردانی میکنیم.