مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از افزایش ۲۵ برابری اعتبارات مشاغل خانگی خبر داد و گفت: امسال ۷ هزار و ۴۰۰ مجوز مشاغل خانگی صادر شد.
۰
علی باقری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«بلاغ» در تبیین دستاوردهای ۴۵ ساله انقلاب اسلامی و نیز دستاوردهای کسب شده از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با اشاره به اینکه خدمت صادقانه به مردم اصلی ترین تکلیف در عرصه جهاد تبیین است ظهار کرد: رسالت مهم امروز ما جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه است.
وی از افزایش بیش از ۲۵ برابری اعتبارات مشاغل خانگی خبر داد و افزود: تسهیلات مشاغل خانگی از ۶٠ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ به هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به افزایش میزان صدور مجوزهای مشاغل خانگی، افزود: در سال ۱۳۹۹، هزار و ۲۱۷ مجوز، سال ۱۴۰۰، ۳ هزار و ۴۰۳ مجوز، سال گذشته ۶ هزار و ۵۴ مجوز و در سال جاری ۷ هزار و ۴۰۰ مجوز مشاغل خانگی صادر شده است.
باقری بیان کرد: مدت زمان صدور مجوز خانگی از ۱۲ روز در سال ۱۳۹۹ به سه روز در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در بخش اعتبارات بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه مربوط به جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی با هدف ایجاد اشتغال از طریق کسب و کار های خرد و کوچک وضعیت بسیار خوبی داشته ایم، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰، ۴۹٠ میلیارد تومان و در سال گذشته هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ابلاغ هزار و ۲۷٠ میلیارد تومان از محل جزء چهار بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴٠۲ به کمیته امداد و بهزیستی برای حمایت از اشتغال طرح های حمایتی تحت پوشش و ابلاغ کم سابقه مبلغ ۲۳۵ میلیارد تومان از محل جزء دو بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴٠۱ به منظور ایجاد و توسعه اشتغال به استان مازندران را از اقدامات مهم دولت در استا برشمرد.
باقری خاطرنشان کرد: سامانه جستجوی شغل با هدف جستجوی شغلی کارجویان، ثبت رزومه کارجویان، ثبت فرصت شغلی توسط کارفرما، یافتن نیروی کار مناسب توسط کارفرما، نیاز سنجی بازار کار و هدایت کارجویان برای کسب آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش مهارت آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه با اقدامات ویژه دولت و حمایت استانداری شاهد کاهش نرخ بیکاری و افزایش مشارکت های اقتصادی در مازندران هستیم، تصریح کرد: در سال ۱۴٠۱ نرخ بیکاری ۷.۵ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی ۴۴.۸ درصد بوده که با تلاش همه مجموعه نرخ بیکاری به ۶.۴ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی به ۴۶ درصد در سال ۱۴٠۲ رسیده است.