تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
کد مطلب : ۵۹۰۰۹
از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران انتظار داریم، با توجه به حجم بیماران در بیمارستان امام ساری و کمبودهایی که سبب نارضایتی بیماران و همراهان آنها شده است، نسبت به رفع کاستی ها اقدام کند.
۰
plusresetminus
اوضاع اسف بار بیمارستان امام ساری/بیمارانی که در راهرو بستری می شوند
به گزارش بلاغ، طرح تحول سلامت تقریباً از اواسط اردیبهشت ماه سال جاری به مرحله اجرا درآمد و به دنبال آن واگذاری دفترچه بیمه سلامت، کاهش هزینه بستری بیماران و زایمان طبیعی و امکانات هتلینگ بیمارستان‌های دولتی مورد توجه قرار گرفت.

هم اکنون شش ماه از آغاز طرح می گذرد، به گفته رئیس بیمارستان امام ساری هزینه تجهیز و بهسازی این بیمارستان یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان مصوب شد، که به صورت اقساط در چند قسمت به حساب بیمارستان واریز می‌شود.

محمدحسین کریمی‌نسب میزان قسط اول را ۳۵۰ میلیون اعلام کرده که صرف ساخت بخش داخلی بیمارستان در طبقه سوم شده است.

وی اظهار داشت: هزینه ساخت بخش داخلی بیش از ۳۵۰ میلیون تومان شد و منتظر دریافت بخش دوم قسط برای تکمیل بخش و بهسازی بخش های دیگر هستیم.

نکته ای که در این مطلب قصد بیان آن را داریم، این است که هم اکنون با توجه به کاهش هزینه سلامت و حضور پزشکان ماهر در بیمارستان امام ساری، تعداد بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان افزایش یافته است، تاحدی که برخی از بیماران ناگزیر در راهرو بخش و یا در بخش های دیگر بستری می‌شوند.

از سویی دیگر برخی کاستی ها در بیمارستان امام، مانند: خراب بودن سرویس بهداشتی در برخی از بخش ها از جمله بخش ارولوژی، خراب بودن سقف بخش جراحی زنان و زایمان، کمبود صندلی برای نشستن همراه بیمار تا آنجا که حتی همراهان نمی توانند صندلی پلاستیکی هم برای نشستن پیدا کنند چه برسد به صندلی "تخت خواب شو" و حتی غذای کم به بیماران نیز مزید بر علت است.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی غذای همراه بیمار از سوی دانشگاه داده می‌شود، ولی نه تنها هیچ غذایی به همراه نمی دهند بلکه غذای بیمار هم آنقدر کم است که او را سیر نمی‌کند.

به عنوان مثال: هنگام شب اگر غذا کتلت باشد، به بیماران یک کتلت و به پرسنل دو عدد می دهند، از سویی با چانه زنی به برخی از همراهان غذا می‌دهند و به برخی دیگر نگاه هم نمی اندازند.

علاوه بر این، کمبود پرستار و خدمه بیمارستان سبب شده است که بیشتر اقدامات به همراهان سپرده شود تا آنجا که برخی از بیماران ناگزیرند چند همراه برای نقل و انتقال با خود بیاورند و طبق ضوابط بیمارستان حضور چند همراه پذیرفته نیست.

اخیرا نمازخانه هم در حیاط بیمارستان ساخته شده است که جای تقدیر دارد ولی آیا همراه بیماری که شب تا صبح بالای سر او بیدار است توان بالا رفتن از پله های فلزی نمارخانه را دارد.

این موارد را با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در میان گذاشتیم و برخی از موارد نیز به رئیس بیمارستان امام اطلاع داده شد ولی تاکنون اقدام مفیدی صورت نگرفته است.

از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران انتظارداریم، با توجه به حجم بیماران در بیمارستان امام ساری و کمبودهایی که سبب نارضایتی بیماران و همراهان آنها شده است، نسبت به رفع کاستی ها اقدام کند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
رضا
بهترین و مدرنترین بیمارستان شمال چرا باید اینطور باشد توسعه دهید یا یک بیمارستان بزرگ برای ساری درنظر داشته باشید
قرآن، برای تنها تلاوت یا عمل؟
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
فقـر و غنــا در اسلام
چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
آنچه خوبان همه دارند تو یک‌جا داری
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴