تاریخ انتشارپنجشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
کد مطلب : ۵۴۴۹۹
محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما چرا 5 میوه و سبزیجات؟
۰
plusresetminus
بلاغ-در مطالعه‌ای در سال 2001 در فرانسه گفته شده بود خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید و ضروری است اما چرا 5 میوه و سبزیجات؟
 
بارها تکرار شده و خوانده‌ایم خوردن میوه و سبزیجات روزانه برای سلامت بدن مفید است و نباید فراموش شود؛ میوه‌ها و سبزیجات مواد مغذی و ضروری برای بدن ما هستند زیرا به بدن انرژی می‌دهند، با بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت و کلسترول بالا و بد مبارزه می‌کنند.

علاوه بر این میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که از پیری جلوگیری کرده و از سلول‌های بدن محافظت می‌کنند تا آسیب نبینند؛ به همین منظور کارشناسان توصیه کرده‌اند روزی 5 میوه و سبزیجات بخورید.

محققان محاسبه کرده‌اند که خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما از این مقدار کمتر نباید باشد؛ خوردن میوه مهم است اما سطح تغذیه‌ای آن مانند سبزیجات نیست؛ آن‌ها می‌گویند: میوه دارای مقدار زیادی ویتامین و فیبر است اما بیش از حد می‌تواند به بدن آسیب برساند؛ با این حال باید مراقب بود و به اندازه خورد؛ مخصوصا افرادی که قند بالایی دارند.

میوه زیاد موجب می‌شود قند خون بالا برود و باعث تجمع چربی‌های ناسالم در سلول‌ها می‌شود؛ مخصوصا در مورد آناناس، پرتقال، موز و یا انگور هنگامی که این میوه‌ها رسیده باشند.

خوردن کم میوه موجب بروز خطری نمی‌شود اما افرادی که دارای دیابت هستند باید از خوردن برخی میوه‌ها اجتناب کنند و از مصرف میوه‌هایی مانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک خودداری کنند.

قبل از هر چیز باید رژیم غذایی متعادل داشت و نباید فراموش کرد تعادل در هرکاری حتی غذا خوردن خوب است؛ اگر می‌خواهید بدنی سالم با عملکردی طبیعی داشته باشید تعادل را در خوردن حتی میوه و سبزیجات روزانه حفظ کنید./ع
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آمریکا مضحکه کارشناسان جهان شد
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴