کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آزمون بزرگ معاون درمان تازه نفس دانشگاه علوم پزشکی مازندران/

آیا روی فاجعه پزشکی بیمارستان نیمه شعبان سرپوش گذاشته می شود؟

30 تير 1393 ساعت 8:43

آیا دانشگاه علوم پزشکی مازندران این بار تنبیه فراتر از توبیخ و درج در پرونده برای پزشک متخلف چشمی در نظر می‌گیرد؟


به گزارش خبرنگار بلاغ از ساری، خبر نابینا شدن چند بیمار در بیمارستان نیمه شعبان ساری، شوک خبری بزرگ برای بیماران چشمی و سایر مردم در استان مازندران بود و این خبر در سطح وسعیی از کشور مخابره شد.
اولین بار عضو کمیسیون نظارت و بهداشت شورای شهر ساری با اعلام اینکه 15 یا 17 نفر طی چند روز گذشته برای انجام عمل آب مروارید چشم به بیمارستان نیمه شعبان ساری مراجعه کردند که یک نفر از بیماران نابینا شد، این اتفاق را مخابره کرد.
علت مشکلی چشمی که برای بیماران به وجود آمده ناشی از مشکلاتی که در اتاق عمل وجود داشت، بود و در بررسی اولیه مشخص شد عفونت اتاق عمل و دستگاه‌های مربوط به بیماران انتقال داده شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران که به تازگی در این سمت قرار گرفت، از پیگیری برای رفع این مشکل در بیمارستان خبر داد.
علیرضا مردانشاهی گفت: با توجه به گزارش اولیه مشکل پیش آمده برای بیماران در اتاق عمل بیمارستان نیمه شعبان، موضوع از طریق مرکز درمانی و کارشناسان نظارت دانشگاه علوم پزشکی مازندران مورد پیگیری قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر اساس بررسی و گزارش اولیه تعدادی از بیماران یکی از اتاق عمل های آن مرکز (10 نفر) در روز دوشنبه مورخ 23 تیر ماه دچار عفونت محل عمل جراحی شدند که بعد از اقدامات و مداخلات بیمارستان، 4 نفر از بیماران بهبودی یافته و ترخیص شده اند و 4 نفر دیگر فعلاً در این مرکز بستری و در حال مداوا هستند و دو نفر دیگر که مشکل جدی دارند که به مراکز فوق تخصصی جهت ادامه سیر درمان ارجاع شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: طبق گزارش اولیه در اتاق عمل مذکور طی روزهای بعد از  واقعه 40 عمل جراحی از همان نوع بدون عارضه صورت گرفته است.
دکتر مردانشاهی با بیان اینکه کمیته های بیمارستانی مربوطه برای بررسی علت موضوع و ارائه گزارش نهایی به معاونت درمان دانشگاه در حال انجام اقدامات لازم می باشند، اظهار داشت: مراتب با توجه به شرح وظایف معاونت درمان در حفظ و ارتقای کیفیت ارائه خدمات درمانی در مراکز تحت پوشش به بیماران  به طور جدی در حال پیگیری است.
اما معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشکل به وجود آمده را انگار به خوبی درک نکرد و خواستار حفظ اعتماد بین درمانگر و بیمار شد و گفت: رسانه‌ها از گمانه زنی و اخبار غیر مستند خودداری کنند.
صحبت بلاغ با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ مگر قرار است چند نفر دیگر کور شوند تا مسئولان دانشگاه بازدیدی از مراکز درمانی خویش داشته باشند.
مسئولان دانشگاه به اطلاع عموم و افکار عمومی برسانند با پزشکی که باعث کوری یک نفر شده چه برخوردی می‌شود؟
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مهم‌ترین برخوردی که با پزشکی که باعث مرگ دو کودک و فلج شدن دختر 8 ساله قائم‌شهری انجام داده بودند، چه بود؟
آیا برخورد دانشگاه علوم پزشکی مازندران با پزشکی که باعث کور شدن بیمار شد بیشتر از توبیخ و یا درج در پرونده است؟


کد مطلب: 49120

آدرس مطلب :
https://www.bloghnews.com/news/49120/آیا-روی-فاجعه-پزشکی-بیمارستان-نیمه-شعبان-سرپوش-گذاشته-می-شود

بلاغ نیوز
  https://www.bloghnews.com