تاریخ انتشارپنجشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۶
کد مطلب : ۴۲۴۰۱۵
مجمع روحانیون چه زمانی از فتنه سبز برائت می‌جوید؟/ کشور را هفت سال معطل کردیم یک سال هم روی آن!/ شرق: دولت به تولید رانت و تضییع دارایی‌های عمومی پایان دهد
۰
plusresetminus
تازه‌های 3 خبر ویژه امروز پنجشنبه 1399/3/1

مجمع روحانیون چه زمانی از فتنه سبز برائت می‌جوید؟
مجمع روحانیون مبارز به مناسبت روز قدس‎ بیانیه صادر کرد.  
در بیانیه مجمع روحانیون آمده است: بار دیگر روز قدس فرا می‌رسد و خشم مسلمانان را بر سر صهیونیست‌های غاصب فریاد می‌کند و به فلسطینیان مظلوم که در سرزمین خود مانند بیگانگان با آنان رفتار می‌شود نوید می‌دهد که سرانجام دیر یا زود با یاری خداوند و همت مسلمانان، فلسطین بدست صاحبان اصلی آن خواهد رسید و رژیم نژادپرست اسرائیل نابود خواهد شد. روز قدس روز امیدآفرین برای فلسطینیان است و نوید می‌دهد که با وجود خیانت برخی سران کشورهای اسلامی به آرمان فلسطین و سازش با رژیم اسرائیل از رسیدن به حق خود مأیوس نشوند. روز قدس یادگار مردی از تبار ابراهیم و موسی و عیسی و محمد(ص) یعنی امام خمینی است که با ایمان راسخ و خلل‌ناپذیر به راه و روش آنان در مبارزه با ستمگران به آزادی فلسطین و نجات قدس شریف می‌اندیشد و از این رو مراسم روز قدس را به جهان اسلام پیشنهاد داد و جز سازشکاران با اسرائیل و حامیان او، دیگر مسلمانان به ندای او پاسخ مثبت دادند.
این بیانیه می‌افزاید: امسال هرچند به علت ابتلای جهانی به بلای ویروس کرونا-  که امیدواریم خداوند آن را از سر اهل زمین دور سازد-  شرایط ویژه‌ای به ‌وجود آمده است با این حال قطعا مردم به‌ویژه ملت دردآشنا و صبور و غیور ایران روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان به هر شیوه‌ای که ممکن است صدای حمایت خود را از مبارزه برای آزادی فلسطین و نجات قدس شریف به گوش جهانیان می‌رسانند و خشم مقدس خود را بر سر غاصبان فلسطین و حامیان جهانخوار آنان فرو خواهند ریخت.
انتشار این بیانیه در حالی است که سران مجمع روحانیون، از جمله و برخی دیگر از اعضا، نقش‌آفرین اصلی فتنه سبز در سال 88 بودند. این فتنه بلافاصله مورد حمایت سران جنایتکار اسرائیل و آمریکا و انگلیس قرار گرفت به نحوی که صهیونیست‌هایی مانند نتانیاهو و شیمون پرز مقبور، از فتنه سبز به‌عنوان سرمایه بزرگ اسرائیل نام بردند.
علت این حمایت‌ها را باید در خیانت بی‌سابقه فتنه‌گران در روز قدس سال 88 جست‌وجو کرد که برخلاف فریاد ده‌ها میلیونی مرگ بر اسرائیل ملت ایران، شعار نه غزه نه لبنان سر دادند. این شعار از سوی سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی منتشر شده بود.
شعار «انتخابات بهانه است-  اصل نظام نشانه است» و همچنین هتاکی به ساحت امام حسین علیه‌السلام در روز عاشورا و نیز جسارت به تصویر امام خمینی(ره) و خط کشیدن روی جمهوری اسلامی در یک فرآیند 8 ماهه نشان داد آشوبگرانی که با فراخوان گروهک‌های ضدانقلاب پشت‌سر خاتمی ‌و موسوی و کروبی گرد آمده‌اند، نقشه و مأموریتی جز معارضه با انقلاب و نظام و اصل دین ندارند. با این همه سران فتنه تا روز آخر هزیمت فتنه، پای فتنه‌گری و فتنه‌گران ایستادند و هرگز از آن خباثت‌ها برائت نجستند؛ بلکه بودن شان در کف میدان دعوت به اغتشاش، عامل اصلی تشکیل و تداوم این فتنه نیابتی بود.
با این سوابق، عجیب است که مجمع روحانیون دم از روز قدس می‌زند در حالی که از خیانت روز قدس 88 و جنایت‌های خاتمی ‌و موسوی برائت نجسته است.

کشور را هفت سال معطل کردیم یک سال هم روی آن!
جلایی‌پور از اعضای مرکزیت حزب اتحاد ملت، در جلسه رئیس جمهور با عده ای از فعالان سیاسی گفت: شما دولت برجام بودید، نگذارید با قضایای بورس به «دولت بورس» تبدیل شوید!
علی شکوری‌راد دبیر کل این حزب که خود نیز در جلسه مذکور حضور داشت، به جماران گفته است: در این جلسه 15 تن از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا حضور داشتند. بحث های حاضرین بیشتر بُعد اقتصادی داشت و تنها اظهارات تعداد کمی جنبه سیاسی پیدا کرد... آقای بهزاد نبوی نیز گفت که بزرگ‌ترین دستاورد دولت «برجام» بوده که با آمدن ترامپ و برخی اقدامات مخالفان دولت در داخل  تلاش شد آن را ناکام بگذارند. توصیه ایشان به آقای روحانی این بود که به هیچ وجه از برجام خارج نشوید و تأکید کرد ادامه برجام در همین وضع فعلی نیز برای کشور مفید است. تاکید آقای نبوی این بود که ما باید ابتدا سیاست خارجی خود را سامان دهیم و بعد مسائل داخلی را به سامان برسانیم.
شکوری‌راد می‌افزاید: آقای جلایی‌پور هم به طبقه متوسط اشاره کرد که می‌توان بیشترین نارضایتی را در آن مشاهده کرد. او همچنین گفت پتانسیل کارشناسی دولت ضربه خورده است.  او همچنین گفت: شما دولت برجام بودید، نگذارید با این قضایای بورس به «دولت بورس» تبدیل شوید. چون سرنوشت بورس هنوز مشخص نیست.
شکوری‌راد می افزاید: آقای حضرتی نیز گفت در بحران کرونا این اولین بار بود که نظام توانست یک هماهنگی جامع و  در سطح بالا به وجود آورد و این هماهنگی اثربخشی خود را نشان داد. وی در ادامه بیان کرد که مدیریت رئیس جمهور در بحران کرونا خیلی خوب بوده و به کنایه گفت حالا نمی‌دانیم آقای روحانی خوب صحبت می‌کند یا صداوسیما حالا دارد خوب نشان می‌دهد. باید از کرونا تشکر کرد که باعث وقوع این اتفاق شده و صداوسیما بالاخره دارد عملکرد دولت را به خوبی نشان می‌دهد.
مرور گزارش شکوری راد از اظهارات اصلاح طلبان در نشست با روحانی، اولا حاکی از آشفتگی در این طیف است چه این که بهزاد نبوی از برجام به عنوان بزرگ‌ترین دستاورد دولت -حتی با وجود بازگشت تحریم‌ها و یک‌طرفه شدن توافق- یاد می‌کند، اما همزمان جلایی‌پور هشدار می‌دهد که مبادا سرنوشت عبرت‌آموز و پر خسارت برجام، در بورس هم تکرار شود و به «دولت برجام»، کنایه «دولت بورس» هم بزنند!
در این میان، باید از اظهارات الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس دهم تعجب کرد که می‌گوید کرونا باعث شده صداوسیما عملکرد دولت را به خوبی نشان دهد.
به‌راستی مشکل از صداوسیماست یا دولت؟ وزارت بهداشت در موضوع مبارزه با کرونا خوش درخشید و البته در کمک گرفتن از سایر بخش‌های حاکمیتی هم تعلل نکرد و بنابراین کارنامه‌ای خوب و قابل بازگویی و افتخار بر جای گذاشت. آیا دولت و برخی اجزای آن، در حوزه وعده‌ها و کارکرد اقتصادی نیز کارنامه موفقیت‌آمیزی بر جا گذاشته‌اند که آقای حضرتی بتواند از ناگفته ماندن آنها شاکی باشد؟! آیا صداوسیما در انتشار دعاوی و وعده‌های برجامی دولتمردان کم‌کاری کرده یا در انتشار گزارش‌ها و وعده‌های اقتصادی قصور داشته است؟ به‌راستی، بر جا گذاشتن رکورد تورمی افتخار دارد یا تحمیل رکود سنگین به اقتصاد؟ یا قاچاق 25 میلیارد دلاری کالا؟ یا تخلف از 76 درصد احکام بودجه در تفریغ بودجه 97؟ و یا بر باد دادن 18 میلیارد دلار ارز و قیمت خودرو و...؟!
اما درباره اظهارات بهزاد نبوی باید گفت که این اظهارات، انسان را یاد سیاست‌مداران نوکرمآب عصر پهلوی و قجری می‌اندازد؛ آنجا که می‌گوید «ما باید ابتدا سیاست خارجی را سامان دهیم و بعد مسائل خارجی را به سامان برسانیم». افراطیون مدعی اصلاحات - بعضا ماموریت‌دار - با همین مغالطه، هفت سال کشور را معطل نگه داشته و برای سال‌ها عقب انداختند.

شرق: دولت به تولید رانت و تضییع دارایی‌های عمومی پایان دهد
یک روزنامه حامی دولت تصریح کرد: دولت سرگرم ارزان‌فروشی شرکت‌های استراتژیک است.
روزنامه شرق، تامین سریع کسری بودجه از طریق ارزان‌فروشی شرکت‌های مذکور را طرح مشکل‌زا توصیف کرده و نوشت: تجربه خصوصی‌سازی در سال‌های پس از تصویب قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل‌وچهارم قانون اساسی با موارد چالش‌برانگیزی همراه بوده است که این چالش‌ها عموما به نقایصی در روش‌های واگذاری، قیمت‌گذاری و اهلیت خریداران بازمی‌گردد. بررسی واقعیات جاری حاکی از آن است که تجربیات ناموفق در امر واگذاری و مسائل اجتماعی ایجادشده در پی آنها، موجب شده مدیران اجرائی به منظور اجتناب از بروز چالش‌های بالقوه در برخی ابعاد واگذاری‌ها مانند اهلیت خریدار (و البته دلایل دیگر)، به راهکارهایی مانند واگذاری از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس (ETF) روی آورند. معاونت پژوهش‌های اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است: این اقدام دولت برای واگذاری شرکت‌های استراتژیک از طریق صندوق‌ها به نظر می‌رسد برای درآمدزایی از ناحیه واگذاری مالکیت بنگاه‌ها و تأمین سریع کسری بودجه و در عین حال حفظ مدیریت دولت بر این شرکت‌ها تا پایان دوره برنامه ششم توسعه دنبال می‌شود. استفاده از سازوکار صندوق‌های سرمایه‌گذاری، اگرچه مسئله کوتاه‌مدت دولت را به نحو ساده‌ای حل می‌کند اما مسئله‌ای بزرگ برای کشور در آینده ایجاد خواهد کرد. به نظر می‌رسد راهکارهای واگذاری بلوکی سهام این شرکت‌ها (واگذاری در قالب بلوک‌های پنج‌درصدی و حتی کوچک‌تر) و حتی واگذاری سهام خرد البته به صورت مدیریت‌شده که اختلالی در سازوکار بازار بورس ایجاد نکند، به مراتب بهتر از روش اتخاذشده توسط دولت است. در واقع در این روش‌ها، علاوه بر آنکه درآمد بیشتری از واگذاری‌ها عاید دولت خواهد شد، در بلندمدت نیز مشکلات مدیریتی برای شرکت‌های واگذارشده ایجاد نمی‌شود. برای تسهیل فروش بلوکی سهام و کمک به تأمین نقدینگی خریداران بلوکی، می‌توان بخشی از وجوه را با وثیقه‌گذاری سهام و انتشار صکوک توسط خریدار تأمین کرد.
شرق در پایان می‌نویسد: آیا این شکل از واگذاری به‌واسطه ارزان‌فروشی، تضییع دارایی‌های عمومی محسوب نمی‌شود؟ از طرفی ممکن است بیان شود که این واگذاری به مردم انجام خواهد شد و نفع این تخفیف و ارزان‌فروشی به خود مردم برمی‌گردد، اما آیا همه مردم به‌ویژه طبقات محروم می‌توانند از این رانت در این واگذاری بهره‌مند شوند؟ در واقع تا‌ زمانی‌که این دارایی‌ها به همه مردم به شکل مساوی واگذار نشود، این استدلال بی‌اعتبار
خواهد بود.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
United Kingdom
احسان
با سلام
آقای نبوی همان کسی نیست که در جنگ خلیج فارس که بین عراق و آمریکا در گرفت در نشریه رسمی خود از حضرت آقا ،رهبر معظم انقلاب خواسته بود که با آمریکا وارد جنگ مظامی شویم درحتایکه وزیر صنایع سنگین بود و می دانست وضعیت زیر ساخت ها و منابع کشور چگونه است یا به عنوان سردمندار یک حزب سیاسی خبر داشت که یکی از مولفه های حمله آمریکا در خلیج فارس به میدان کشیدن ایران تضعیف شده است ؟ اکنون که ایران قدرمند تر است و به همه نه گفت چطور به خود اجازه می دهد مثل گرسنه ها از دیوار ویران برجام خود را آویزانکند؟
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن و روش‌های تربیتی
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴