تاریخ انتشاردوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
کد مطلب : ۴۱۹۲۱۶
یکی از عوامل بروز سیاهی و تیرگی زانو یا سر آرنج‌ها، اصطکاک مداوم پوست این ناحیه با مبل، فرش و البسه است و بیشتر در افرادی دیده می‌شود که زیاد روی زمین می‌نشینند.
۰
plusresetminus

به گزارش بلاغ، یکی از عوامل بروز سیاهی و تیرگی زانو یا سر آرنج‌ها، اصطکاک مداوم پوست این ناحیه با مبل، فرش و البسه است و بیشتر در افرادی دیده می‌شود که زیاد روی زمین می‌نشینند. به مرور این عادت، باعث ضخیم شدن پوست ناحیه و تیرگی آن می‌شود. رعایت‌نکردن بهداشت و تجمع سلول‌های مرده به‌خصوص در کودکان، تماس مرتب با نور آفتاب، خشکی پوست و برخی بیماری‌ها مانند نشانگان آدیسون یا تخمدان پلی‌کیستیک و تغییرهای هورمونی در بارداری نیز عامل تیرگی پوست زانوهاست. برای بهبود و رفع این تیرگی می‌توان ضمن برطرف کردن مسایل زمینه‎‌ای از کرم‌های لایه‌برداری خفیف استفاده کرد.
میکرودرم ابریژن یعنی پیلینگ فیزیکی یا پیلینگ شیمیایی با سالیسیلیک اسید یا TCA و استفاده از لیزر فراکشنال یا میکرونیدلینگ می‌توانند در افزایش جذب داروهای روشن‌کننده و رفع تیرگی موثر باشند. انواعی از لیزرها (مانند لیزرهای کیوسوئیچ) نیز برای روشن شدن پوست مفید هستند.
در صورتی که پوست فردی به هیدروکینون حساس نباشد، کرم‌های حاوی این ماده هم می‌تواند در رفع تیرگی موثر باشد. کرم‌های آلفاهیدروکسی اسید، سالیسیلیک‌اسید و کرم‌های کراتولیتیک که لایه شاخی را نازک می‌کنند نیز از تیرگی و ضخیم شدن پوست ناحیه پیشگیری می‌کنند. کرم‌های حاوی عصاره شیرین‌بیان، اسید لاکتیک و
آلفا آربوتین نیز به روشن شدن پوست ناحیه زانو کمک می‌کنند. اگر اگزما باعث تیرگی پوست زانو باشد هم می‌توان از کرم‌های استروئیدی ملایم استفاده کرد.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲