تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
کد مطلب : ۴۱۱۶۳۴
رئیس سابق فدراسیون کشتی گفت: از پول مردم برای قهرمانان هزینه می شوند و آنها مقابل مردم مسئول هستند.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ به نقل ازنشست کمیسیون اخلاق کمیته ملی المپیک با محوریت "قهرمان ملی - مسئولیت اجتماعی" امروز برگزار شد.

رسول خادم رئیس سابق فدراسیون کشتی در این نشست در خصوص سفرهایی که با چند کشتی گیر به مناطق محروم داشته، اظهار داشت: ورزشکاران ما با مناطق محروم ارتباط خودشان را حفظ کرده اند. خیلی از مناطقی که می رفتیم ورزشکاران ما را نمی شناختند. مثلا زمانی که به زاهدان رفتیم فقط می دانستند که این ورزشکاران قهرمان ملی هستند. وقتی کار قهرمانی ورزشکاران تمام می شود مسئولیت اجتماعی آنها شروع می شود چون خیلی از خلاهایی که در اجتماع وجود دارد را قهرمانان می توانند کامل کنند.

وی افزود: از پول این مردم برای قهرمانان ما هزینه می شود. بعد که عمر ورزشی ورزشکار به پایان می رسد دنبال کار شخصی خودش می رود. اتفاقاتی که اخیرا افتاده و به نظر غیر منطقی رشد می کند، خروج ورزشکاران است که این موضوع به ما پیام می دهد پیوندی که باید بین شخصیت های اجتماعی و مردم باشد یک جایی قطع می شود. یعنی ما به قهرمان ملی مان نفهمانده ایم فارغ از هر مسئله ای مقابل مردم مسئول هستند.

رئیس سابق فدراسیون کشتی در ادامه با اشاره اینکه در ورزش افراد زیادی هستند که خواستگاه اجتماعی دارند، تصریح کرد: ما این فرصت را از دست می دهیم. وقتی ناامیدی در جامعه می بینیم قهرمانان ملی نقش مهمی ایفا می کنند و بالاترین کارکرد ورزش این مواقع است. ما قهرمانانی داریم که این کار را شروع کرده اند.
خادم در ادامه صحبت هایش با اشاره به یک خاطره از سفری که به چابهار همراه با کشتی گیران داشتند، عنوان کرد: در اخبار اعلام شد یک تمساح دست دختربچه ای را کنده، حسن رحیمی گفت این دختر را باید پیدا کنیم، چون وقتی چابهار رفتیم نمی دانستیم باید کجا برویم. از آنجا هم به فاصله ۲ ساعت طی کردیم و به روستایی رسیدیم. دیدیم به یک دختربچه گاندو حمله کرده و خواهرش او را بیرون می کشد اما دست این بچه کنده شده بود. ما آنجا با چند روستا آشنا شدیم که مسائل خاص خود را از نظر آب رسانی داشتند.

به گزارش فارس، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی هم در این نشست در خصوص سفر قهرمانان به مناطق محروم کشور، گفت: سالها برای فرهنگ سازی هزینه می کنیم اما دیدن تصاویر باعث دگرگونی ورزشکار می شود. من از خادم گلایه دارم آنقدر بزرگ است که نمی خواهد کارهای او دیده شود. فیلم هایی توسط یکی از دوستانم به من رسیده است و من این فعالیت ها را دیدم.

وی افزود: ما چند سالی است که از تخای و پهلوانی های او می گوییم اما کاری که خادم و قهرمانان کشتی کرده اند کم از پهلوانی ندارد. صحبت های خادم به درد همه ورزشکاران می خورد و آنها به شنیدن این صحبت ها نیاز دارند. اینکه ورزشکاران ما بلند می شوند و به مناطق محروم می روند قابل تقدیر است.

میترا نوری، نایب رئیس اسبق هندبال هم گفت: اگر فاصله حرف و عمل را کم کنیم می توانیم به موفقیت برسیم مانند کاری که سردار سلیمانی انجام داد و بر دلها حکومت کرد. قهرمانان ملی ظرفیت را دارند و کافی است مسیر را به آنها نشان دهیم.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲