تاریخ انتشاريکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۴
کد مطلب : ۴۰۵۲۲۱
فرماندار رامسر گفت: راه‌اندازی و ایجاد خانه‌های بوم‌گردی در رامسر با ظرفیتی که بویژه در حوزه روستایی فراهم بوده ظرفیتی برای جذب گردشگران است.
۰
plusresetminus
خانه‌های بوم‌گردی ظرفیتی برای رونق اقتصادی است
به گزارش بلاغ، محمد آزاد در آیین بهره برداری از یک واحد خانه بوم‌گردی در روستای آزارچال با بیان اینکه شهرستان رامسر بعنوان یک شهر گردشگری و مسافر پذیر بوده و سالیانه شاهد حضور گردشگران از تمام جهان هستیم اظهار کرد: رامسر مقصد گردشگری است و در سالهای اخیر اقدامات زیادی در حوزه زیرساختی گردشگری انجام شده که نیاز به تحول این حوزه دارد.

وی افزود: یکی از تاکیدات راه اندازی و ایجاد خانه های بوم گردی است که در شهرستان رامسر با ظرفیتی که بویژه در حوزه روستایی فراهم بوده امکان ایجاد واحدهای بوم گردی زیاد است.

فرماندار رامسر تصریح کرد: گردشگران علاقمندند ساعاتی در فضای سنتی بسر ببرند تا از طبیعت و بافت سنتی و محلی بهره کافی ببرند.

این مسئول با اشاره به اینکه امروز شاهد بهره برداری از یک واحد بوم گردی هستیم که به جهت علاقمندی یک فرد این مکان تهیه و نسبت به راه اندازی آن اقدام شد گفت: خانه های بوم گردی  موجب رونق اقتصاد میشوند.

آزاد خاطر نشان کرد: بجای اینکه زمین ها را بفروشیم و ساخت و سازهای بی قواره در حوزه روستایی انجام شود برای راه اندازی واحدهای بوم گردی که سبب حفظ بافت سنتی و قدیمی روستا و بهره‌برداری گردشگران و ایجاد درآمد می شود تلاش کنیم.

وی افزود: به گونه ای برنامه ریزی شود که در همه روستاها واحد بوم‌گردی راه اندازی شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر نیز در آیین افتتاح این خانه بوم گردی گفت: روستای آزارچال از طبیعت خوبی برخوردار بوده و موقعیت استراتژیک خوبی به سمت دهستان جنت رودبار دارد و خانه بومی محلی و واقعی بازسازی شده تا گردشگران از زیبایی های دست ساخت استفاده کنند و ببینند مردم این روستا در گذشته چگونه زندگی می کردند.

نادر سحرخیز تصریح کرد: وظیفه کسی که خانه بوم گردی دارد اینست که همه موضوعاتی که به فراموشی سپرده شده مانند بازی محلی غذای محلی لباس محلی گویش و زبان محلی را به همکاری جامعه محلی احیا کند.

وی افزود: تولیدات بومی محلی سبب تضمین سلامتی بوده و کمک میکند تا از با هم بودن لذت بیشتری ببریم.

سحرخیز با بیان اینکه روستای آزارچال روستایی است که با این واحد بوم گردی بیشتر شناخته میشود گفت: در شهرستان رامسر ۱۵ واحد بوم گردی وجود دارد که استعداد این را داریم در همه روستاها واحد بوم گردی داشته باشیم و در نظر داریم در دورترین روستاها خانه های بوم گردی راه اندازی شود‌.

این مسئول تصریح کرد: آموزش های گردشگری و بوم گردی در این حوزه داده میشود تا خدمات خوبی به گردشگران ارائه شود تا معماری واقعی را احیا کنیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر افزود: اصرار به ساخت خانه های بوم گردی نداریم و بیشتر به فکر حفظ داشته هایمان هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سینمای دفاع مقدس؛ محبوب و مهجور
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
چرا مجازات ارتداد سنگین است؟
چهارشنبه ۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰