مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به افتتاح 25 پروژه به ارزش 160 میلیاردتومان در فرودگاه‌های کشور در هفته دولت، گفت: 68 درصد درآمد شرکت‌فرودگاه‌ها از محل پروازهای عبوری است.
۰
plusresetminus

به گزارش بلاغ،سیاوش امیرمکری صبح امروز در نشست خبری ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت:‌ صنعت هوانوردی نقش مؤثری در اشتغال، تجارت، ارتباطات و گردشگری در دنیا دارد و به صورت شاهراه حیاتی در بلایای طبیعی نیز نقشی مؤثر ایفا می‌کند. 
وی با بیان اینکه صنعت هوانوردی به چهار بخش هوانوردی تجاری،‌ هوانوردی عمومی،‌ فرودگاه و ناوبری هوایی تقسیم می‌شود، گفت:‌ طبق آمار یاتا در سال 2018 تعداد 28 هزار فروند هواپیما در قالب 15 هزار شرکت هواپیمایی در بخش هوانوردی فعال هستند که سهم ایران 310 فروند هواپیما است که 153 فروند آن عملیاتی است. 
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: در سال 2018 تعداد 448 فروند هواپیمای سبک و فوق سبک در حوزه هوانوردی عمومی و ویژه فعالیت دارند که سهم ایران 266 فروند است. 
امیرمکری ادامه داد: در حوزه صنعت فرودگاهی،‌ امروز 4 هزار فرودگاه فعال در دنیا داریم و ایران 87 فرودگاه عملیاتی دارد. 
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: شرکت فرودگاه‌ها دو بخش اصلی فعالیت‌های هوانوردی را در کشور برعهده دارد که این خدمات در 53 فرودگاه مالکیتی و 8 فرودگاه غیرمالکیتی انجام می‌شود. 
*کاهش 15 درصدی نشست و برخاست و 17 درصدی مسافر هوایی در سال 97
امیرمکری بیان کرد: در سال گذشته 390 هزار نشست و برخاست در فرودگاه‌ها و 47 میلیون مسافر جابجا شد که نسبت به سال 96 کاهش 15 درصد در نشست و برخاست، کاهش 17 درصدی در اعزام و پذیرش و کاهش 15 درصدی در بار و مسافر داریم. 
وی بیان کرد: از 87 فرودگاه کشور 53 فرودگاه به اضافه فرودگاه امام در مالکیت ما است، 9 فرودگاه از این رقم بین‌المللی است، 30 فرودگاه مرز هوایی است و 48 فرودگاه مرز داخلی است و فرودگاه‌های دیگر متعلق به مناطق آزاد، شرکت نفت و ارگان‌های نظامی است. 
* افتتاح 25 پروژه در هفته دولت به ارزش 160 میلیارد تومان
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: در هفته دولت امسال 25 پروژه در 9 فرودگاه کشور به ارزش 160 میلیارد تومان بهره‌برداری می‌شود که شامل فرودگاه‌های زنجان، اراک، اصفهان، اردبیل، مشهد، شیراز، ارومیه، بوشهر، رشت، زاهدان، شاهرود، گناباد، بجنورد و مهرآباد است که البته برخی پروژه‌های در فرودگاه‌های مذکور کوچک‌تر است و جزو آن 25 پروژه اصلی نیست. 
وی ادامه داد: شرکت فرودگاه‌ها برای مدیریت ناوبری و طرح‌های توسعه تجهیزات ناوبری، منابع را از درآمدهای خود تأمین می‌کند. 
* گسترش فعالیت‌های هوانوردی عمومی و تخفیف 30 درصدی به ایرتاکسی
وی گفت: در شش ماه گذشته با دستور وزیر راه و شهرسازی و پیگیری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و سازمان هواپیمایی کشوری عزم ما جزم شد تا فعالیت‌های هوانوردی عمومی را گسترش دهیم .
وی اضافه کرد: برای شکل گرفتنم این موضوع د ر چارچوب آئین‌نامه ماده 63 وصول برخی درآمدها تا 30 درصد تخفیف در تعرفه این موضوع اعمال می‌کنیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یادآور شد: در حال تهیه طرحی هستیم تا تخفیفات و مشوق‌ها برای هوانوردی عمومی و تجاری داشته باشیم. 
* 62 پروژه به ارزش 860 میلیارد تومان در 26 فرودگاه در دست اجراست
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در حوزه توسعه فرودگاهی 62 پروژه به ارزش 860 میلیارد تومان در 26 فرودگاه داریم که مربوط به امسال و سال آینده است.
وی ادامه داد: 57 پروژه بهسازی ابنیه به عوامل پروازی به ارزش 880 میلیارد تومان در 35 فرودگاه تصویب کرده‌ایم.
وی ادامه داد: در فرودگاه تبریز ساخت ترمینال خارجی به مساحت 14 هزار مترمربع با 270 میلیاردتومان اعتبار به زودی آغاز می‌شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت:‌در حوزه عملیات هوانوردی، پروژه‌های تأمین تجهیزات شامل 41 پروژه به ارزش 370 میلیاردتومان تا پایان سال 99 است. 
* 68 درصدی درآمد شرکت فرودگاه‌ها از محل پروازهای عبوری
وی بیان کرد: در سال‌های گذشته پروازهای عبوری از کشور تا رقم روزانه 1400 پرواز هم رسید.
وی افزود: فضای کشور ما برای پروازهای عبوری فضایی ایمن و امن است. 
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: در شرایط عادی 800 تا 900 پرواز روزانه از فضای کشور عبور می‌کند، درحالیکه پس از ساقط شدن پهپاد آمریکایی برای یک هفته‌ای تعداد پروازهای عبوری ما از فضای کشور کمی کاهش یافت، اما پس از یک هفته این موضوع رفع شد. 
وی بیان کرد: 68 درصد درآمد شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از محل عوارض پروازهای عبوری است. 
* 89 درصد درآمد شرکت فرودگاه‌ها از محل سرویس‌های فرودگاهی و پروازهای عبوری 
امیرمکری اظهار داشت: از صددرصد درآمد ما 68 درصد از محل پروازهای عبوری، 21 درصد از محل عوارض سرویس‌های ارائه شده به ایرلاین‌ها، 5 درصد از محل عوارض مسافری و 5 درصد از محل اجاره اماکن فرودگاهی است. 
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت:‌در واقع 89 درصد درآمد ما از محل پروازهای عبوری و سرویس‌های ارائه شده به دنیا است، در حالی که در دنیا 50 درصد از محل عوارض هوانوردی و 50 درصد از محل فرودگاهی است. 
* ساخت چهار فرودگاه از محل بودجه ملی
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: مصوب شده است چهار فرودگاه سقز، گناباد، بجنورد و رامسر از سوی اعتبارات ملی ساخته شده و به بهره‌برداری برسد. 
وی یادآور شد: استانداری‌ها تقریبا هیچ کمکی به فرودگاه‌ها نمی‌کند.
* تقاضا از سوی کشورهای آمریکای شمالی برای برقراری روابط فرودگاهی و هوانوردی
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت:‌ غیر از رژیم صهیونیستی، با همه کشورها در بحث حمل و نقل هوایی ارتباطات وجود دارد. 
وی بیان کرد: همچنین در بحث پروازهای عبوری، رژیم صهیونیستی امکان عبور از فضای کشور ما را ندارد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: به تازگی از سوی کشورهای آمریکای شمالی نیز درخواست‌هایی برای برقراری روابط فرودگاهی داشته‌ایم. 
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: نقاط ممنوعه پروازی در خلیج فارس افزایش نیافته است.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

«محفل»، نمادی از تحول موفق
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹
نقش هنر و هنرمندان در انقلاب اسلامی
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
«حجاب» امنیت‌آفرین و آرامش‌بخش
جمعه ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷