تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
کد مطلب : ۳۸۷۱۳۶
مشکل انتقال حجره‌داران میدان قدیم تنکابن به مکان جدید که سال‌ها از ساخت آن می‌گذرد، با وجود کش و قوس‌های فراوان و حتی تعطیلی چندین باره میدان میوه قدیم، هنوز به سرانجامی نرسیده است.
۰
plusresetminus
حل مشکل ترافیکی یا پرداخت بدهی‌های سنگین بانکی؟!/ حجره‌داران مکان جدید را «پسند» نمی‌کنند
به گزارش بلاغ، با وجود اینکه چندین سال از ساخت میدان جدید تنکابن گذشته است اما به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم ساخت و ساز این مجموعه صنفی و با وجود چندین مرتبه تعطیلی میدان بار قدیم؛ حجره‌داران نسبت به انتقال و تخلیه حجره‌هایشان تمکین نمی‌کنند و معتقدند باید میدان بار جدیدی با رعایت استانداردهای ساخت و ساز احداث شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان خرده‌ میوه و تره‌بار تنکابن در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص حواشی متعدد در مورد میدان بار جدید و قدیم و مقاومت حجره‌داران برای انتقال به میدان جدید، اعلام کرد: به عنوان یک فرد بی طرف که هیچ حجره‌ای در میدان میوه ندارم و ذینفع هم نیستم، باید صادقانه بگویم که هر چند برخی مشکلات نظیر ترافیک در این منطقه وجود دارد، اما اغراق و بزرگ‌نمایی برخی‌ها از این موضوع برای اجبار حجره‌داران جهت تخلیه و انتقال به میدان جدید نیز پشت آن است.

کاظم کربلایی‌شعبانی افزود: حدودا در اوایل سال 90 بود که وامی برای ساخت میدان میوه و تره‌بار جدید تنکابن آمد که این وام را چند نفر از دولتی‌ها بویژه از شهرداری، شورای شهر و فرمانداری دریافت کردند.

رئیس اتحادیه فروشندگان خرده میوه و تره‌بار تنکابن گفت: آن‌ها سپس شخصی را معرفی کردند که از بستگان نزدیک یکی-دو نفر از اعضای شورای شهر وقت بود تا این پروژه را بسازد؛ فرد مذکور زمین گرفت و از سوی این افراد نیز حمایت شد تا این میدان تقریبا بعد از سه سال ساخته شود.

کربلایی شعبانی تصریح کرد: اما مشکل اینجا بود که این میدان بار جدید اصلا به روز و استاندارد ساخته نشد و به خاطر همین مورد استقبال و پسند حجره‌داران قرار نگرفت؛ چرا که این میدان بار دارای پارکینگ نبود، عرض و طول حجره‌ها کم بود، در وسط میدان ساخت و ساز شده است، حیاط کافی ندارد و اینکه میدان پایین‌تر از سطح جاده است و در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی می‌شود.

وی اضافه کرد: حال بماند که در کمربندی واقع شده است و همان مشکلات مطروحه میدان بار قدیم نظیر ترافیک را هم اینجا دوباره خواهیم داشت.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار تنکابن متذکر شد: علیرغم تمام این معایب و مشکلات از آنجا که برخی از این آقایان در این میدان، سهام دارند و پیمانکار این پروژه را حمایت کرده‌اند، با توجه به بدهی‌های سنگین بانکی وی، ناچار از او حمایت می‌کنند و می‌گویند بیایید با اجبار این حجره‌ها را با قیمت بالا بخرید تا این فرد بتواند مشکلش را حل کند.

کربلایی شعبانی تاکید کرد: این آقایان به حجره‌داران میدان قدیم، بسیار فشار می‌آورند تا قبول کنند و از سویی دیگر با بزرگ‌نمایی برخی مشکلات میدان قدیم به ویژه ترافیک، آن را بهانه‌ای برای لزوم انتقال حجره‌داران به میدان جدید قرار داده‌اند.

وی در پایان گفت: بیش از 200 واحد صنفی خرده فروشی در تنکابن به عرضه میوه و تره‌بار مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲