بیانیه 50 اقتصاددان خطاب به رئیس‌جمهور:

شرایط اقتصادی امروز ناشی از نگاه به دست بیگانگان است

تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸
کد مطلب : ۳۶۲۳۸۹
۵۰ اقتصاددان کشور در بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور تصریح کردند: شرایط موجود ناشی از سوء مدیریت اقتصادی و نگاه به دست بیگانگان، بدون توجه به ظرفیت‌های داخلی است.
۰
plusresetminus
شرایط اقتصادی امروز ناشی از نگاه به دست بیگانگان است
به گزارش بلاغ، این اقتصاددانان در بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور وضعیت کنونی اقتصادی کشور و راه‌های برون‌رفت از مشکلات آن را تشریح کردند.

 در بخشی از بیانیه‌این 50 اقتصاد‌دان که از سوی آنها با عنوان اقتصاددانان وفادار به انقلاب اسلامی امضا شده، چنین آمده است: اکنون کشور ما در معرض یک جنگ تحمیلی اقتصادی تمام عیار قرار گرفته است. یکی از ترفندهای جنگ روانی دشمن برای ایجاد رعب در مردم شریف و تاثیر منفی بر اقتصاد، تحریم نفتی کشور است، در حالی که این امر می‌تواند به بهترین فرصت برای اقتصاد ایران تبدیل شود و واقعا باید از آن استقبال کنیم. اینکه مسئولین امر همت اصلی خود را به این معطوف کنند که در هرحال نفت را صادر خواهیم کرد بازی در زمین دشمن است. ادامه وضعیت موجود یعنی فروش نفت برای تامین مخارج کشور منابع خدادادی را هدر داده و ما را به بن بست خواهد رساند.

در بیانیه فوق افزوده شده است: بدون تردید یکی از مهم‌ترین علل نوسانات و التهابات کنونی بازار سکه و ارز رشد نقدینگی نامتناسب با بخش واقعی اقتصاد و عدم اتخاذ تدابیری برای هدایت صحیح آن به بخش مولد می‌باشد. وجود رانت‌ها و مفاسد اقتصادی به همراه سوء تدبیر اقتصادی دولت بر شدت نوسانات افزوده است. شرایط موجود واقعیتی جز پیامدهای ناشی از سوء مدیریت اقتصادی افرادی نیست که با انکار و فرافکنی و نگاه به دست بیگانگان و بدون توجه به ظرفیت‌های داخلی زمام امور را در دست دارند. در بیانیه فوق آمده است: عدم توجه به رهنمودهای رهبری، عمل نکردن به سیاست‌های کلان و بندهای اقتصاد مقاومتی و عدم رعایت شایسته‌سالاری نادیده انگاشتن و عدم استفاده از نخبگان جوان و با نشاط در مدیریت کشور و همچنین بی‌اعتنایی به تذکرات اقتصاددانان پر دغدغه و دلسوز ایران اسلامی از ویژگیهای رویکرد فعلی مدیریت اقتصادی کشور است.

در این بیانیه اضافه شده است: این سوء مدیریت و تدبیر، گذشته از منافع شخصی و مفاسدی که به دنبال داشته است، عمدتا ناشی از تبعیت دولت از نسخه‌های اقتصادی بوده که متاسفانه توسط افرادی تجویز شده است که نه علم اقتصاد متعارف را به خوبی درک کرده و نه شناخت درستی از ماهیت نظام اقتصادی ایران داشته‌اند. بدیهی است که با توجه به امکانات و ظرفیت‌های ملی و توانمندی نخبگان کشور، قطعا راه‌حل‌های کوتاه مدت (و سریع) و بلندمدت برای اعمال اصلاحات اساسی در کشور وجود دارد.

وحید ارشدی، علی امامی‌میبدی، حسین امیری، نعمت‌الله پناهی بروجردی، محمد جواد توکلی، فتح‌اله تاری، محمداسماعیل توسلی، ایرج توتونچیان، سید عبدالحمید ثابت، علی جابری، احمد جعفری صمیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید رضا حسینی، محمد حیدری، سیداحسان خاندوزی، محمد جمال خلیلیان، محمود دهقانی، پرویز داودی، عطاءالله رفیعی آتانی، سید محمد کاظم رجایی، مهدی رجائی، منصور زراءنژاد، علی اصغر سالم، وحید شقاقی شهری، احمد شعبانی، احمد صلاح منش، حسین صمصامی، محمودعیسوی، سعید فراهانی، توحید فیروزان، مهدی قائمی اصل، محمد قربانی ،وهاب قلیچ، هادی قوامی، جعفر قادری، سیدحسن قوامی، محمد حسین کریم، محسن کریمی، محمد کهندل، غلامرضا مصباحی‌مقدم، محمد علی متفکر آزاد، محمدمهدی مجاهدی، محمد جواد محقق نیا، غلامعلی معصومی‌نیا، رضا مقدس، میثم موسائی، سید حسین میرمعزی، محمد نصر اصفهانی ،محمد واعظ برزانی، احمد علی یوسفی.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴